AA muhabirinin aldığı bilgiye gore, ''Beyaz Melek'', festival kapsamında Amerikalı izleyicilerle buluştu. ''Beyaz Melek''in promiyerinde seyirci sayısı 250 kişiyi aşınca festival yetkilileri filmi 750 kişilik salona taşıdı.
İlk kez bir Turk filminin katıldığı festivalde, ''Beyaz Melek''in de ''Altın Remi'' odulunu almak icin yarışacağı uzun metraj kategorisine 450 film başvurdu. Festival komitesi, 450 film arasından 52 film secti. Secilen 52 filmin icinden jurinin değerlendirmesi sonucunda Beyaz Melek ilk beşe kaldı.
Mahsun Kırmızıgul'un ilk yonetmenlik deneyimi olan ''Beyaz Melek''te Kırmızıgul'un yanı sıra Sarp Apak, Ali Surmeli, Arif Erkin, Bilge Zobu, Cihat Tamer, Cezmi Baskın, Deniz Oral, Emel Sayın, Erol Demiroz, Erol Gunaydın, Fadik Sevin Atasoy, Fırat Danış, Gazanfer Ozcan, Huseyin Avni Danyal, İlkay Saran, Lale Belkıs, Necmi Yapıcı, Nejat Uygur, Nurşin Demir, Salih Kalyon, Suna Selen, Tanju Tuncel, Toron Karaca, Tomris Oğuzalp, Yağmur Dilan Bozacı, Yavuz Bingol, Yıldız Kenter ve Zeynep Tokuş rol alıyor.
Bir grup insanın hayata ve birbirlerine duyduğu aşk ve sevginin anlatıldığı filmin 7 hafta suren cekimleri İstanbul, Adapazarı, Tuz Golu ve Diyarbakır'da yapılmıştı. Kadro mukemmel. Oyuncular arasında usta ve yetenekli oyuncuların olması da harika. 450 filmin arasından ilk 5 de olmak harika bir şey.Konu da guzele benziyor. İzlemek nasip olur inşallah. Kadro mukemmel ben izledim izlemenizi tavsiye ediyorum
Paylaşım icin tşkler JEENY Filmi izledim ama begendigimi soyleyemeyecegim.
Odul alirsa sasirmam bu yuzden. kadro mukemmel konusuda harika bir film emeğine sağlık JEENY Koadroda diğer arkadaşlarla hem fikirim
Umarım odulu alır. fragmanı izledikten sonra, filmi izleme cesaretini bulamadım

uzulme istememe piskolojisindeydim o donemler, ama mutlaka bir gun izleyeceğim...
teşekkurler jeeny Yav ben bu kadar onyargılı biri değilim aslında ama bu filmi hic izlemek gelmiyor icimden....
Hem ağlatıyormuş madem izlemiyimki ağlamayım dimi