Farah Zeynep Abdullah‘ı “Oyle bir gecer zaman ki” dizisinin Aylin’i olarak tanıdık ve sevdik. Deli dolu, neşeli bir genc kız olan Aylin buyuk aşkına kavuşmak icin buyuk zorlukları geride bırakmış ancak mutluluğun sefasını surememişti. Dizi ile yıldızı parlayan Farah Zeynep daha sonra sinema filmi ve televizyon dizilerinde rol almaya devam etti. Son olarak Kurt Seyit ve Sura dizisi ile ekranlara gelen guzel ve başarılı oyuncuCağan Irmak‘ın son film “Unutursam Fısılda“da rol aldı.
Ayperi isimli bir şarkıcıyı canlandıran Farah Zeynep Abdullah rol gereği studyoya girdi. Kenan Doğulu imzalı bir şarkı seslendiren Abdullah beklenmedik bir şekilde muzik listelerinde ilk sıraya yerleşti.
Hem sosyal medyada hem de video sitelerinde ilk sıraya yukselen Gel Ya da Git şarkısı itunes’un Yeni single şarkılar ve EP ler kategorilerinde de ilk sırada olma başarısını elde etti.
Ayperi takma adıyla studyoya giren ve Kenan Doğulu’nun Gel ya da Git şarkısını seslendiren Farah Zeynep Abdullah bu şarkıyla ses getireceğe benziyor cunku daha ilk haftada 1 milyon izlenme sayısına ulaştı. İşte Gel ya da Git şarkısının sozleri…
Gel ya da git boyle yapma Sensiz kalbimde sızı var Son nefese kadar değilse Unuttuğun bir sozun var Sev ya da git oyle bakma Artık canımı acıtma Şansını fazla zorladın Ben de insanım sonucta bende delirebilirdim, yoldan cıkabilirdim Yapmadım kıyamadım sana Hep keyfini bekledim yollarını gozledim Bir kucuk kıvılcım istedim Filmin konusu hakkında da kısaca bilgi verelim
Cekingen ve icine kapanık Hanife ile, haylaz ve başına buyruk kız kardeşi Hatice ile birlikte muhafazakar bir kasabada yaşamaktadırlar. Hanife şiire meraklıyken Hatice şarkı soyleme hevesiyle yanıp tutuşmaktadır. Kaymakamın oğlu Tarık kasabaya gelince iki kız kardeşin hayatı tamamen değişecektir.