Show Tv’de yayınlanan “Bu Tarz Benim” yarışmasının favori ismi olarak gosterilen ancak arkadaşları tarafından bolca eleştirilen Nur Bozar’ı biraz daha yakından tanımak istemez misiniz? İri gozlerinin guzelliği ve duzgun fiziği ile beğeni toplayan Nur Bozar, yarışmacı arkadaşları ile girdiği polemikler ile de tepki topluyor.
1990 yılında dunyaya gelen Nur Bozar aslında kameralara cokta yabancı bir isim değil. 2012 yılında katıldığı Miss Model Off Turkeyyarışmasında basın guzeli odulune layık gorulmuş ondan daha once ise yani 18 yaşında Babutsa’nın “Yanayım” klibinde danscı kız olarak ekranlara gelmişti. Universite eğitimi alan Nur en cok gozlerini beğeniyormuş. Ayrıca mankenlikle de ilgileniyor.
Basın guzeli secilen ve birde klipte boy gosteren Nur Bozar şimdiler de Bu Tarz Benim yarışmasında adından soz ettiriyor. Arkadaşları tarafından cok eleştirilen Nur Bozar gectiğimiz final haftasında “Turkan Şoray”ın balıkcı kız halini canlandırarak unlu sanatcıya olan benzerliğini gozler onune sermek istedi. Gectiğimiz hafta aldığı 5 yıldız nedeniyle juri tarafından korunma tacı takan bu nedenle de eleme korkusu yaşamayan Nur daha once defalarca arkadaşları tarafından gonderilmek istenmesine karşın jurinin son andaki secimiyle elenmekten kurtulmayı başardı.
Sosyal medya da cok fazla takipcisi bulunan yarışmacının en sıkı rakibi Ayşegul olarak goruluyor. İkili arasında şiddetli atışmaların yaşandığı yarışma her bolumuyle izleyicilerden buyuk ilgi goruyor. Bakalım bu hafta icerisinde neler yaşanacak ve onumuzdeki Cumartesi gunu Bu Tarz Benim Final gecesi heyecanında Nur Bozar gidecek mi yoksa yarışmaya iddialı bir şekilde devam mı edecek?
Nur Bozar twitter takipci sayısı 34 bini aşmış durumda.
Babutsa’nın Yanayım klibinden Nur Bozar’a ait bir resim
Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.