Kısa ozeti vermiştim fakat resmi cıktı ozette cıktı onuda vermek istedim buyrun;
Sam and Dean seek Castiel's help when they investigate a case of police officers who seem to have been killed by Egyptian plagues.Castiel confirms the staff of Moses was used to kill the cops and tells Sam and Dean that Heaven is in a state of chaos and God’s weapons have been stolen. The three head off to find the thief and come face to face with an old enemy.”
Mısır Vebası tarafından olen olan polislerle ilgili bir olayı araştıran Sam ve Dean Castiel'dan yardım isterler.
Castiel Sam ve Dean'e polisleri oldurmek icin kullanılan şeyin Moses'in Asası olduğunu ve Cennet'in kaos ortamında olduğunu,Tanrı'ların silahlarının calındığını soyler.Uc kafadar hırsızı bulur ve eski bir duşmanla yuzleşir.
Yabancı sitelerde duşmanın Rapheal veya Bela olduğu soyleniyor gorucez yakında.Alıntı Değildir,ceviri bana aittir.BLackkdog5
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Supernatural 6.03 The Third Man Resmi Ozet-Castiel ve Eski Bir Duşman Donuyor...
-
12-09-2019, 16:56:44