Lucifer'ın cukura atlamasındaki amac nedir?
Bunu yapmasındaki amac ise, kardeşini oldurmek istemiyor ama onların da kendisinin ne cektiğini
anlamaları ve babasının sevgisini tekrar kazanmak icinn yapmış olabileceğini duşunuLuyoR...

Lucifer iceriden nasıl cıktı?
Bildiğiniz uzere, Lucifer'ın serbest kalması icin 66 muhrun kırılması gerekiyordu.Ama kapatmak icin sadece atlıların yuzukleri yeterli. Sonucta, yuzukler kapıyı kilitleyebiliyorsa doğru kullanıldığında acabilirdi de. Sam'in icinde iken onları nasıl kullanabileceğini oğrendi. Cunku farkettiyseniz, sahte ''evet'' deme bolumunde (bana gore) Dean, yuzuklerle kapıyı actığında cok rahatlıkla kapatıp yuzukleri ele gecirdi.
Lucy, Olum'den son anahtarı istediğinde vermeyeceğini biliyordu. Olum'u kandırıp Dean'a ahantarı vermesini sağladı ve nasıl kullanacağını bildiği icin, oradan cıkması cok rahat oldu.
--Diğer bir teorim; Bu işin icinde Tanrı'nın parmağı var... Lucifer, her ne kadar ona itaatsizlik etmiş olsa da
evladı ve onu oraya kapttığı icin kendisini suclu hisseti. Michael'dan oc almasına izin verdi diyelim
ya da. Sonucta savaş onun sevgisine gercekten layık olanı gosterecek.

Chuck Tanrı mıydı?
Bana gore Chuck sadece bir elci. Tanrı ile iletişim kurabilen tek kişi! Tanrı Dunya'ya tıpkı cocukları gibi bedenini bulmak icin geldi ve bu arada işleri uzaktan da olsa yonetmek va takip etmek icin Chuck'ı secti.
Şimdi olaylar istediği gibi gitti ve sırada sadece bedenini bulmak var.

Tanrı'nın gercek bedeni kim?
Bununla ilgili aklıma gelebilecek tek kişi John Winchester.Şimdi bir duşunun, John'un oğulları Michael ve
Lucifer'ın bedenleri ise, Jonh da Tanrı'nın bedeni olabilir. Aslında kesin gozuyle bakıyorum, cunku
Sam ve John arasında gecen ceşitli kavgalar vb. Tanrı ile Lucifer arasında da gecmiştir. Sacede konular farklı. Sam babasına karşı geldi ve okumak icin onları terketti. Lucifer babasına karşı geldi ve kotuluk cıktı ortaya. Ama ikisi de ne olursa olsun, birbirlerini sevmekten vazgecmediler. Bir de şu var, John cok onceden bu kıyamet vb. olayların icindeydi. Azazel ile arasında bizim gorduğumuzden cok daha fazla sır olduğuna eminim. John bu yuzden, Dean'ın hayatını kurtarmak icin anlaşma yaptı. Sonrasında, Tanrı da hicbir şekilde olmelerine izin vermedi zaten... Bir şekilde sağ kaldılar, cunku onların cocuklarının bedenleri olduğunu biliyordu!
John,olmeden once Dean'a ''Eğer Sam başka bir şeye donuşurse onu oldur'' dedi, cunku Lucifer'ın bedeni olduğunu biliyordu. Olayların bu hale gelmesini istemediği icin!

Geri donen Sam mi? Yoksa Lucy mi?
Geri donen bana gore hem Sam , hem de Lucifer. Şimdi Sam olsa neden bu kadar kızgın baktı? diyeceksiniz... Şoyle acıklayayım; Lucifer, uzun zamandır Sam'in icinde olduğu icin aklından neler gectiğini gordu ve onu tamamen kendi tarafına cekmek icin bir oyun planladı. Bu oyunu Sam'e soyledi ve o da tereddutsuz kabul etti, cunku abisi zamanında onun icin Cehenneme bile gitmişti. Sonra Lucy(Yani Sam) Dean'ın Lisa'ya olan hislerinden yararlanarak onun icin hicbirşey yapmamasını Lisa'ya gidip duzgun bir hayat yaşamasını soyledi. Boyle birşey yaptı cunku geri geldiğinde Dean'ı bulamazdı, bir nevi yer tespiti gibi birşey! Cunku Cass'in kaburgalarına kazıdığı Enochian buyusu ile melekler onları goremiyor...Haklı cıkacağını Sammy'ye gostermek icin oraya gitti. Her ne kadar birşey yapma demiş olsa bile Sam, Dean'ın onu kurtarmak icin bir şeyler yapmasını bekliyordu. Şimdi Lucifer'ın haklı cıktığını gormek, Dean'ın ondan vazgecebileceğini duşunduğu icin, cok kızgın!Aynadaki konuşmayı hatırlayın, Cok ama cok dikkatli izlerseniz yuzundeki MonaLisa'yı farkedebilirsiniz! Kendisini, artık ailenin bir parcası gibi gormeyecek.
Şimdi, Lucifer ile bir beden olacak. The End bolumundeki sahneyi duşunun, kader değiştirilemez...Umarız bu sahne gercek olmaz!

Sam ne zaman ''Evet'' dedi?
Sam uzun zaman once Lucifer'e evet dedi... Lucy Sam'in bedeninde iken yuzukleri nasıl kullanacağını oğrendi. Dean'ın Michael'a evet demesini engelledi cunku, Sam evet demeden once ne olursa olsun
Dean'ın hayatta kalacağını garanti altına alacak bir anlaşma istedi. Lucy kabul etti, cunku arada kan bağı olduğu icin Michael'ın Adam'ın bedenine de girebileceğini biliyordu.

ßu kadar bulabildim icine kendı goruşlerimi de ekledim .. ama bulduğum yazıdan cıkmamaya calıştım..