"‘Şimdiye kadar cok sayıda yaratıklarla ilgili bolum yaptık ama gercekte onların nereden geldiklerini hic acıklamadık, melekler ve şeytanları incelerken yaptığımız da benze bir şeydi.’’ diyor Kripke. ‘’ İcinde oldukları durum hakkında nasıl hissediyorlar? Bu dunyaya mı aitler? İlk yaratık nereden geldi? Vampirler, kurt adamlar, shape-shifter'lar nasıl var oldular? Bunun oldukca akıllıca bir fikir olduğunu duşunuyorum, onların hikÂyesini anlatmanın cunku bu dizide bizim hic araştırmadığımız bir şeydi. "

he only plans on writing one episode this season and directing one. That should be exciting since he's only directed two episodes in the show's history, the last one being the season 4 finale

[Eric Kirpke] Onun bu sezon sadece bir bolum yazmak ve yonetmek gibi bir planı var.bu heycanlı olmalı cunku sonuncusu 4.sezonun finali olmak uzere o daha once şov tarihinde sadece 2 bolum yonetti.

The Campbell family origins should be an exciting story as well. Kripke's comment in the interview about Campbells killing vampires on the Mayflower is pretty awesome and shows that, the story is behind all these monsters, the Campbells were probably there.

Campbell ailesinin kokenleri heyecan verici bir hikaye de olmalıdır. Campbell'ların Mayflower uzerindeki vampirleri oldurmesi hakkında roportajda Kripke'nin yorumu bu oldukca harika ve bu her turlu hikayenin arkasında tum bu canavarların olduğunu ve Campbell'lerin de muhtemelen orda olduğunu gosteriyor.

[Mavi Yazılar alıntıdır.Diğerleri değil ceviriyide kendim yaptım.Emeğe Saygı,BLackkdog5]