Supernatural'de yeni bir sezonun olup olmayacağına dair beklentiler, soylemler ve dedikodular artmaya başladı. Gectiğimiz gunlerde dizide Bobby Singer'i canlandıran Jim Beaver'in twitter hesabından yaptığı ''Henuz altıncı sezonu bitirmiş değiliz, eğer yedinci sezon olacaksa (ki olmaması icin herhangi bir neden yok) dizinin cekimlerine Temmuz ayında başlarız'' acıklamasının ardından bu kez CW başkanı Dawn Ostroff, Supernatural'in geleceğine dair duşuncelerini acıkladı.

Ostroff'un, Supernatural hayranlarından gelen yeni sezona dair sorular karşısında Supernatural'in yedinci sezonunda da devam etmesi icin hayli iyimser olduğunu soyleyebiliriz. Ostroff'un sozleri şoyle: ''Dizinin yeni sezonda da devam etmesi konusunda resmi herhangi bir karar alınmış değil. Ancak şunu soyleyebilirim ki Supernatural ekibi oldukca yaratıcı ve işlerini en iyi şekilde yapmaya devam ediyorlar. Perşembe gununden sonra Cuma gunleri de başarıları artarak devam etmekte. Bu yuzden devam etmemesi gibi bir şeyi şu anda duşunemiyorum''

Dizinin yonetici produktoru ve yazarlarından Sera Gamble'yi oven ve ''Sera bu surecte fantastik ve oldukca yaratıcı bir iş ortaya cıkardı'' diyen Ostroff sozlerine şoyle devam etti '' Network takımımız Supernatural ekibi ile beraber cok yakın şekilde calışıyor. Fakat her iki taraf şu zamana kadarki yoğun calışmadan dolayı yeni sezonla ilgili kesin konuşmalara girmedi. Henuz gelecek sezon icin konuşmaya başlamadık. Ancak devam etmemesi benim icin surpriz olur''

SN delilerine iyi haber, bende şahsen cok seviyorum
Boby Singer'ın acıklamasına ulaşmak icin aşağıdaki linke tıklayınız.
http://www.frmtr.com/supernatural/38...-aciklama.html

DiziMizi