Bu başlığı "olmamış" dediğimiz şeyleri yazmamız icin actım.Sadece bana cevap vermeyin siz de yazın lutfen...

Arkadaşlar ben Cassie hakkındaki duşuncelerinizi merak ediyorum.Acıkcası ben Cassie'yi Dean'e pek yakıştıramadım.Guzel kız ama Dean onun 10 katı guzellerine layık değil mi sizce de?Yani tamam sevgilisi olması icin illa guzel olması da gerekmez aslında ama her şekilde hic Dean'e yakıştıramıyorum.Bi de onunla ilk karşılaştığımız bolumde(1x13) hemen de sevişmeleri oldu mu bilmiyorum yani zaten dizinin başlarındayım ama bu dizide sevişme gormek bana garip geldi

Başka bi konuda Dean'e haksızlık olması.Konu şu; Sam'i iyice psişik yaptılar.Ruyalar goruyo gercek oluyo yetmiyo uyanıkken de goruyo fln. Sorun değil gorsun Sam'i severim ama orda biraz Dean'e haksızlık var gibime geldi.Yani sanki Sam "sen anlamazsın" tavrında gibi.ya Sam ole demiyo da Dean , o oyle demesede o durumda kalıyo.eli kolu bağlı...Sam hep akıllı durumunda.Sizcede biraz Dean'e haksızlık yokmu? Acıklayında duzelim
not: Dean'i daha cok sevdiğin icin sana oyle gelmiştir demeyin ben eşit seviyorum.

Cok yazdım ama bişey daha eklemek istiyorum
Bu dizinin konusunun yarısından coğunu Sam ve Dean'in babalarını aramaları oluşturuyodu.Ama daha 1. sezonda hemen babaları ortaya cıktı.Gizemi kayboldu.Tamam, yerini soylemedi aramaya devam ediyolardı ama gizemi kalmayınca neye yarar ki? Ne guzel buldukları şeylere gore "olmuş mu kalmış mı burda mı saklanıyo mu kacırıldı mı " şeklinde merak uyandıran şeyler vardı şimdi gitti.Biraz bozdu...Tekrar : Beni aydınlatın lutfen fikirlerinizi sunun

Amma sorunluymuşum