Oncelikle herkese merhaba ben divxevine yeni uye oldum ama uzun zamandır kullanıyorum oyle cok forumda takılmadığımdan sağolsun sitede linklere uyelik istemediğinden yoktu uyeliğim neyse asıl konuya gelelim
Ben iş yerimden internete giriyorum ve şu tum işyerlerinin belası fortiguard yuklu burada da ve coğu site engelleniyor daha gecen gune kadar rapidshare engelli değildi ama şimdi oda engellendi şimdiye kadar rapidden supernatural gunde bir bolum bazen 2 bolum indiriyordum ama oda engellenince ortada kaldım biraz araştırdım ve x7.to sitesinin engelli olmadığını gordum ama bu siteye yapılmış supernatural paylaşımlarıda hep silinmiş (kısa sure once bi server sorunu olmuş sitede eski dosyalar hep gitmiş ama şuan denedim upload yapılabiliyor)
Sizlerden ricam acaba birisi Supernatural 5. sezon 18. bolumden başlayarak(18 , 19, 20, 21, 22) son 5 bolumu bana upload edebilir mi x7 den ben cok aradım ama bulamadım eğer hazır upload edilmiş bulabilirsenizde olur calışıyorsa tabi yardımcı olanların şimdiden emeğine sağlık dizi en heyecanlı yerde kaldı gercekten bu iyiliği bana yaparsanız cok makbule gecer
teşekkurler
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Supernatural 5. sezon yardım
-
12-09-2019, 16:40:13