5. sezonu 10 Eylul Perşembe başlayacak olan kult televizyon dizisi Supernatural‘da yapımcı Eric Kripke, Castiel‘in geleceğinden Başkan Sarah Palin’e, “Tanrı” rolunden Winchester kardeşlerin 2014′te neyle yuzleşeceklerine kadar bir cok konuda bizi aydınlattı.
Asıl bilmek istediğimizse, 6. sezon olacak mı? Bu mukemmel roportajın bir kac satır başlığı, sizi haberin devamını okumaya teşvik etti sanıyoruz. Oyleyse, buyrun.

Biliyorum kulağa cılgınca gelecek ama, Supernatural 5. sezonda Tanrı’yı da bir karakter olarak izleyebileceğiz. O Cennet’te ortadan kayboldu, bu yuzden de Melekler kontrolu ele almışlardı. Tanrı’nın geri donuşu uzerinde calışıyoruz, muhtemelen sezon sonu donecek. Bu senaryo senaristler odasında şamata icinde ortaya cıktı. Kendimize ” Bu sahnede Tanrı’nın nedeni ne olabilir?” diye sorduk. Sonrasında kahkahalara boğulduk, cunku biliyorsunuz, Gossip Girl‘un boyle problemleri olmuyor!
Tanrı savaşa nasıl girecek?
Ayarlayacağız.
O’nu kim oynayacak? Kadın rolu de olabilir mi?
Goreceksiniz.
Castiel (Misha Collins) ve onun dizideki geleceğiyle ilgili ne soyleyebilirsiniz? Melekler de ona duşman, değil mi? Kısaca “Avcılar”la aynı konumda mı olacak?
Cass, diziye kacak bir av olarak donuyor. Tum Cennet onu oldurme peşinde. Guclerinden bazıları kaybolmaya başlıyor. Kısacası tamamiyle etli kemikli insana donuşuyor. Butun bunların yanında, onun ilginc bir melek gecmişi var. Artık Cennet’ten dışlandığı icin, iyiden iyiye nasıl insan olacağını oğreniyor. Bu da bizi bazen uzucu, bazen komik, inşallah ikisini de iceren sahnelere surukleyecek. Ancak gorunumu halen aynı -yağmurluk, kravat, Misha’nın yuzu. Bu konuda endişeniz olmasın.
Bu sezon Sam (Jared Padalecki) ve Dean (Jensen Ackles)’e yardım etmek icin tekrar ekranda goreceğimiz avcılar olacak mı? Eğer olacaksa, hangileri?
Hayatta olan tum avcıları geri getirmeyi planlıyoruz. Soz konusu olan kıyamet, herkesin eli taşın altına girecek. Ellen (Samantha Ferris), Jo (Alona Tal), Rufus (Steven Williams), ayrıca Chuck (Rob Benedict), gerci teknik olarak o bir avcı değil. Winchester kardeşlerle gecmişi olan karakterleri geri getirmeyi seviyorum. Bir cok ilginc sahneye gebe oluyor -en azından ben oyle umuyorum. Kim bilebilir? Siz soyleyin.
Kıyamet sezon boyunca ilerleyecek mi? Gercek anlamda Cehennem yeryuzune mi gelecek?
Bu sezonun gerilimi de bu zaten. Olaylar kotu başlıyor – Kuzey Kore silahlanıyor, domuz gribi ulke genelinde yayılıyor, Amerikan şehirlerini kasırgalar vuruyor, ve bu sadece başlangıc. Cidden kotu başlayıp daha da kotuye gidiyoruz. Ancak asıl soru şu; Sam ve Dean gezegen diri diri kavrulmadan once Kıyameti durdurabilecekler mi?
Kıyametin Dort Atlısı ile ilgili bir ipucu verebilir misiniz?
Ata binmiyorlar, araba kullanıyorlar. İlk atlı Deadwood dizisinden Titus Welliver tarafından canlandırılacak.
Kardeşlerin babası John Winchester‘ı yeniden gorecek miyiz? Eğer goreceksek, super meşgul Jeffrey Dean Morgan‘dan başka bir aktor olabilir mi?
Ya Jeffrey olur, ya da geri getirmeyiz. Zamanlama konusunda calışıyoruz. Eğer mumkun olursa, yapmaktan zevk duyarım.
Sık sık soylediğiniz gibi 5. sezon sonunda diziye son verecek misiniz?
Supernatural’ın başlarında, bir kac istisna dışında beş yıllık bir planım vardı, buna sadık kaldım. Şimdi ise buraya kadar gelmişken, artık buna son vermemiz gerektiği hissine kapılıyorum. Evet, bu sezon bu hikayeyi sona erdireceğiz. 6. sezona uzatmayacağız, aksi taktirde sulandırmış oluruz. Hikayenin heyecanlı bir şekilde anlatılmasını istiyoruz. Hikayenin bu bolumu sona eriyor, ancak bu başka bir bolumun başlamayacağı anlamına gelmez. Eğer 6. sezon icin geri donersek, yeni bir hikayeyle başlamalıyız.
Bu sezonki Grey’s Anatomy, CSI, ve Fringe‘le olan cekişmenizde Sam ve Dean’i bir tutuyor musunuz? Kucuk cesur diziniz buyuk başlara karşı?
Evet, daima Godzilla veya Mothra’nın altında cığlık atan Japon turist gibi hissettim. Ama acıkcası, burası olmak istediğim yer. Zayıf durumda olmayı seviyorum. Boylelikle insanları halen şaşırtabilirsiniz.

Alıntıdır / Kaynak:http://www.sinetif.com/supernatural-...avasin-icinde