Olaylar John Winchester'in Avcı olmaya başladığı donemlerin başında gecio
-Sammy butun gece uyumadı ve surekli ağlıyor, susturmak icin ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, ama sadece susmasını istiyorum artık dayanamıyorum sanırım o da sadece annesini
istiyor...
-Her sabah kalktığımda ilk iş olarak Sammy'nin odasını gidiyorum ve Dean'ı orda buluyorum, uzun zamandır bu boyle, coktan uyanmış Sammy'i kucağına almış sessizce duruyor, bunu neden yapıyor bilmiyorum, sanırım o da benim gibi karanlıkta bişeyler olduğunu hissediyor, ve ne olduğunu bile bilmediği o şeylerden kardeşini korumaya calışıyor...
-Dean her gecen gun daha da sessizleşiyor, onunla konuşmaya calışıyorum futboldan falan sohbet acıyorum kendisini normal bi cocuk gibi hissetmesini istiyorum ama sanırım başaramıyorum...
-Dean bu gun yine cok sessizdi, beraberken bi dakika bile benim ve kardeşinin yanında ayrılmıyor, dışardan donduğumde onu hep Sammy'nin yanında buluyorum, beşiğinin yanında sessizce duruyor onu gozunun onunde biran bile ayırmıyor...
-Sammy artık beşiğinde yatmak istemiyor bu yuzden Dean'la aynı yatakta uyuyorlar, neden bilmiyorum onunla yatmaya başladığından beri geceleri ağlamıyor...
*bu gun karımı gomdum, bunu yazıyor olduğuma bile inanamıyorum gecen hafta normal bi aileydik, beraber akşam yemeği yiyor Dean'ın maclarına gidiyor ve kucuk Sammy icin oyuncak alıyorduk...
*artık hic bişey mantıklı gelmiyor, karım artık yok oğullarım annesiz kaldı, ama o gece gorduğum şey ve Mary'nin cığlığı hala aklımda...
*evimizin heryerini ateş kaplaması sadece yarım saat surdu ve birkac saat icinde tamamen kul oldu, ne bi kıyafet ne bi resim hic bişey kurtaramadık, karım, evim ve tum hayatım bir anda yok oldu....
*Karımı geri istiyorum... Oh Tanrım... Onu geri istiyorum...
*Mike ve Kate ile beraber kalıyoruz, cocuklarla ilgilenmem icin bana yardım ediyorlar, surekli uzgun olduklarını soyleyip duruyorlar ve bunun korkunc bi kaza olduğunu ama bu daha iyi hissetmemi sağlamıyor...
*bugun mike'a yangın hakkında gercekte ne duşunduğumu anlattım, bana oyle bir baktı ki, cıldırdığımı duşunmuştu....
*Mike Kate'e anlattıklarımdan bahsetmiş olacak ki Kate bu gun bi psikoloğa gorunmek isteyip istemediğimi sordu boyle bişeyi nasıl bi yabancıya anlatırsın ki...
*tum arkadaşlarım delirdiğimi duşunuyor... kim bilir... belki de gercekten de deliriyorum...
*bugun polisle konuştum, soruşturmanın devam ettiğini soyluyorlar henuz yangına ne sebep olduğunu bulamadılar, yangının olduğu gece sordukları şeyleri yine sordular 'Mary'le olan ilişkin nasıldı?' 'cocuklarla sorun yaşıyormuydun?' ... Tanrım! neler oluyor...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- john winchester'ın gunluğunden sam ve dean'ın cocukluğuyla ilgili notlar...
-
12-09-2019, 16:07:48