bakışlarıyla cok can yakan,dizi icin kestirdiği saclarıyla ve dovmeleriyle aşırı karizma olmuş abimiz.
mariah carry nin it s like that klibinde oynamıs guzide kişi. *
daha cok filmde yer alması gereken yetenekli oyuncu. prison break dizisinde michael scofield karakterini hakkını vererek canlandırmaktadır.
prison break in michael ı , parlak mavi gozleri ve psycho bakısları ile rolune cuk oturan manken ve oyuncu.
2 haziran 1972 doğumlu
lakapları:stinky ,went ,miller
boyu: 1.85 m
princeton mezunu
buffy the vampire slayer, er de oynamıstır.
the human stain de anthony hopkins ve nicole kidman ile birlikte gorev almıstır
yakında cnbce de baslayacak olan ghost whisperer da vardır.
gozlerinden biri yeşil, biri eladır.
fox river'dan kacış planı yaparken ve mariah carey karşısında gelinlikle koşuşurken aynı bakışı atan adam.
(bkz: prison break) kariyerinin en ust noktasıdır şu ana dek..
underworld'de de oynamış,dunya capında cok geniş hayran kitlesine sahip yakışıklı ve başarılı aktor.
sadece seslendirme yapsa daha başarılı olacağına inandığım aktorcuk.
anne babasından birinin siyah birinin beyaz olduğuna inanamadığım renkli gozlu insan. (boyle abidik bi cumle kurmamın sebebi hangisi siyah hangisi beyaz hatırlayamamamdır.)
fazlasıyla yakışıklıdır.
ha surekli gozlerini kısa kısa bakması bir antipati yartmaktadır, o ayrı. normal bak kardeşim ne guzel gozlerin var senin...
bir de niyeyse prison break'te boyle fısıldar gibi, tekduze, sinir bozucu bir konuşma stiliyle konuşmaktadır..
yine de yakışıklıdır işte. cok yakışıklıdır, brad pitt'in pabucunu dama attırmıştır.
2006'da "prison break" ile altın kure'ye aday olmuştur.
mimik oyunculuk olarak, necati şaşmaz la aralarında pek fark olmayan aktor.
biraz once bir arkadaşımdan "wentworth miller gaymiş yaaa..." lafını duymam uzerine yaşadığım hayal kırıklığı sonrasında internette ceşitli araştırmalar yapmama sebebiyet vermiş şahsiyet.
hayır sanki gay olmasa bana faydası olacak, nedir bendeki bu telaş anlamadım.
gay miymiş değil miymiş cozemedim de ayrıca, araştırmalarımda boyle bir bulguya rastlamadım. *
gay olduğuna pek cok magazin cevresi tarafından inanılan hatta erkek arkadaşıyla aynı eve taşınacağı iddia edilen oyuncu...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Wentworth MİLLER hakkında kısaca hayat ozeti !..
-
12-09-2019, 15:30:36