12 Ocak 2016'da başlayacak PLL'ın 6'ncı sezonuyla ilgili tum haber,video vs. paylaşımlar buraya.

---
Pretty Little Liars’tan Taze Fragman Geldi
5 yıl sonra…
Yeni sezonunda izleyenlerini, hikayenin beş yıl sonrasına goturmeye hazırlanan Pretty Little Liars’tan yeni fragman geldi. Yayınlanan video, bircok soru işaretini ve teoriyi de beraberinde getirmiş oldu.
Başrollerini Troian Bellisario, Ian Harding ve Shay Mitchell’in paylaştığı dizi, altıncı sezonunu iki parcaya bolmuştu. Pretty Little Liars’ın yeni sezonu 6B, 12 Ocak’ta başlayacak.
Kaynak:Beyazperde.com
---
Pretend'in yorumu: 5 sene ileri gideceğinin duyumunu almıştım da 6B'de mi bu planlarını uygulayacaklar ? Kesinlikle delilik. 7'de ilerletseler daha mantıklı.
Bir de 6'nın 10'una kadar gelmedim fakat orda da bir suru cevapsız soru old. duşunuyorum şahsım adına,A diye bırakılan noktada işaret edilen kişi topun en son atıldığı dişi kişilik değil bence,cok daha tehlikeli bir A var kanımca. 
Ayrıca,4'ncu sezon gercekten ilk 3 sezonun aksine fırtına gibi ve bir suru cevapsız soru orda cevaplanıyor. Potansiyel şaibeliler belli !
6'nın 10'una gelince editlerim,bakalım dediğim cıkacak mı yoksa eleştirimi yedirtecekler mi
Hatta yetmedi,6'nın 10'una gelince yabancı blog sitelerinde bugune kadar PLL'de sorulmuş fakat cevavı verilmemiş-verilmemiş sorularla ilgili bir konu acacağım. 
PS: Şu anda canım hic Charlotte'muş Charles'miş vs. muhabbeti cekmiyor.
---
Diğer Videolar
Başrollerini Troian Bellisario, Ian Harding ve Shay Mitchell’in paylaştığı dizi, altıncı sezonunu iki parcaya bolmuştu. Pretty Little Liars’ın yeni sezonu 6B, 12 Ocak’ta başlayacak.
Kaynak:Beyazperde.com
---
Pretend'in yorumu: 5 sene ileri gideceğinin duyumunu almıştım da 6B'de mi bu planlarını uygulayacaklar ? Kesinlikle delilik. 7'de ilerletseler daha mantıklı.

Ayrıca,4'ncu sezon gercekten ilk 3 sezonun aksine fırtına gibi ve bir suru cevapsız soru orda cevaplanıyor. Potansiyel şaibeliler belli !

6'nın 10'una gelince editlerim,bakalım dediğim cıkacak mı yoksa eleştirimi yedirtecekler mi

PS: Şu anda canım hic Charlotte'muş Charles'miş vs. muhabbeti cekmiyor.

---
Diğer Videolar