Pretty Little Liars (Kucuk Sevimli Yalancılar)

Merhabalar
Daha once The 100 adlı diziyi tanıtmıştım. Az da olsa foruma kazandırmış olduk. Şimdi de art ardına bolumlerini izlediğim ' Pretty Little Liars ' adlı diziyi sizlerle paylaşmak istedim. Her bolumun sonunda akılda soru işaretleri bırakan, gizem dolu, gerilimi yaşatan bir dizi. Birkac bolum izledikten sonra ayrı bir dunyaya goturuyor. 3-4 sezon oynamış dizilere pek sıcak bakmama rağmen, 5.sezonda olan pretty little liars'a daha fazla oynamış olsaydı diyorum. Neyse ki 4.sezondayım. Ayrıca dizi 6. ve 7. sezon onayını almış gozukuyor. 5.Sezonda olmasından dolayı onyargılı olanlar icin ilk olarak diziyi izleyen arkadaşlardan yorum alalım

Ayrıca kendi hazırlamış olduğum repliklere bakabilirsiniz.
Dizi Hakkında
Pretty Little Liars, 8 haziran 2010’da ABC family‘de yayınlanmaya başlanan, Sara Shepard’ın aynı adlı roman serisinden uyarlanmış bir genclik dizisidir. Pretty Little Liars, People’s Choice Awards 2012: En Beğenilen Drama Dizisi ve Teen Choice Awards 2010-2011-2012: En İyi Yaz Dizisi, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu dahil 13 Odul sahibi!
Rosewood gibi kucuk sessiz ve huzurlu bir kasabanın bircok sırra sahip olabileceği kimsenin aklının ucundan gecmezdi. Bu yuzden arkadaşları Alison’ın gizemli bir şekilde yok oluşunun ardından, Rosewood’ta yaşayan dort arkadaş Spencer, Aria, Hanna ve Emily sırlarının guvende olduğu duşunmektedirler. Gun gectikce birbirlerinden uzaklaşırlar fakat gelişen olaylar sonucunda sırlarının ortaya cıkması ile hayatları birden değiştirmeye başlar ve kızlar tekrar yakınlaşırlar. Yepyeni sırlarla dolu 5 sezonu kacırmayın!
Tanıtım | Konu, Tur Kadro ve Karakterler Tanıtım Filmleri Replikler