Biri size: "Dunya tersine donmuş!" - "Dunya tersine donuyor!" veya "Dunya'nın tersine donmesi!" derse ne anlarsınız?
İlk olarak anlayacağınız ve aklınıza gelenler şunlar olacaktır:
x İnsanlar Allah'ı unutup yoldan cıktılar!
x Kadınlar ve kızlar cıplak geziyorlar, soyunmak icin birbirleriyle yarışıyorlar!
x İnsanlar Kuran'da yapılmaması soylenen, yasaklanan eylemleri ve haram sayılan şeyleri normalmiş gibi yapıyorlar!
x Kufur ayıp sayılmıyor, kadınlar ve kızlar bile toplum arasında rahat bir şekilde ve hic utanmadan kufur ediyorlar!
x Cinsellik ve zina ayıp sayılmıyor, herkes doğal bir olay diyor, her fırsatta zina yapılıyor!
x Yasalar erkeklerle erkeklerin, kadınlarla kadınların evlenmesine izin veriyor!
x İnsanların vucudunda takı takılmadık yerleri kalmadı!
x İnsanlar birbirlerini sevmiyorlar ve saymıyorlar, birlik olmuyorlar aksine herkes birbirinden nefret ediyor!
x Herkes birbirine kazık atıyor, paraya tapıyor, kimse kimseyi umursamıyor, herkes 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın!' diyor!
x Etrafınıza bakıyorsunuz ve binlerce insan goruyorsunuz. Onların orda olduğunu mu sanıyorsunuz? Aslında hic kimse yok!
x Trenin icerisinde gasp oluyor, insanı hareket eden trenin icerisinden zorla atıyorlar, diğer insanlar da film izlermiş gibi izliyor!
VB...Biri size: "Guneşin batı'dan doğması, doğu'dan batması!" derse ne anlarsınız?
İlk olarak anlayacağınız ve aklınıza gelen şu olacaktır:
x "Dunya'nın tersine donmesi!" x
Dayanağım ve Acıklama: Şu anda saatinize bakınız! Benim saatim 15:12'i gosteriyor. Şu anda Dunya'da bir yerlerde saat oğlenin 12:13 ve guneş tam tamına tepede. Sanmayın sabah uyandığınızda Guneş'in batıdan doğduğunu goreceğinizi! Guneş'in 1 saniye durması veya bulunduğu halinden birden bire tersine hareket etmesi dunyanın sonu olurdu! Doğal afetler meydana gelirdi, belki bir saat sonrasına dunya diye bir yer kalmazdı ama; Kuran'da yazan "Guneş'in batı'dan doğması, doğu'dan batması!" kıyametin buyuk alametlerindendir ve Kuran'da bu olaydan sonra Kıyametin kopacağı soylenmiyor! Sadece insanlar uyarılıyor! Bu olay Kıyametin bizlere yakın olduğunun habercisidir! Yani Guneş coktan batı'dan doğdu, doğu'dan battı bile!..
Herkes zevk, para ve eğlence peşinde, zevk para ve eğlence arıyor ama; yaratanını ve bir gun oleceğini unuttu insan!
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- guneş batıdan doğdumu ?
-
12-09-2019, 12:14:32