Rahman(dunayada kullarının asi olsun iman eden olsun istisnasız hepsi icin hayrı dileyen) ve Rahim(ahirette yalnız KENDİ YUCE ZATINA CELLE CELALUH ve ahirete iman edenlere hayır dileyen) ALLAHIN adı ile.o cokca bağışlayıcıdır cok şefkat ve merhamet gosterendir.kullarının hatalarını kendi YUCE ZATINI inkar etmedikce kendisini ve RASULUNU SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM incitmedikce şefkat ile muamele edendir.

Antony Flew (Felsefeci): Hep soylendiği uzere, itiraf ruhu
arındırır. Bu yuzden yazıma şunu itiraf ederek başlamak istiyorum; ateistler cağdaş kozmolojik konsensuslar karşısında utanmalıdırlar. Cunku oyle gozukuyor ki, kozmologlar St. Thomas
Aquinas’ın, felsefî olarak ispat edilemeyeceğini iddia ettiği şeye,
yani evrenin bir başlangıcı olduğuna dair bilimsel kanıt sunmaktadırlar. Şu ana kadar evrenin sadece sonsuz değil ama ayrıca
başlangıcsız olduğu duşuncesi rahatlıkla savunulabilirdi ancak
Big Bang karşısında bu duruşu korumanın artık rahat ya da kolay bir şey olmadığı cok acıktır.

Yeryuzunde gozlemlediğimiz yaşamın kaynağına dair yapı-
labilecek yegÂne tatmin edici acıklama, sonsuz zekÂya sahip bir
Aklın varlığıdır.

Doğrusu teoloji karşıtı başlıca iki kitabımı da Big Bang kozmolojisinin gelişmesinden ya da fiziksel değişmezler temelinde
hassas ayar kanıtının ortaya cıkmasından cok once yazmıştım.
Ama 1980’lerin başlarından itibaren goruşlerimi yeniden gozden
gecirmeye başlamıştım.

İlahi varlığı keşfetme yolculuğum şu ana kadar aklın uzun bir
hac yolculuğu olmuştur. Kanıtın beni suruklediği yere gittim. Ve
bu beni, kendiliğinden var olan, değişmez, maddi olmayan, her

Ulaştığımız bilimsel seviye,deney ve gozlemler sonucu kainatın YARADANIN CELLE CELALUH mulku olduğunu kanıtladı.imanınızı pekiştirmek icin az bir araştırma yapmanız yeterlidir.peki neye dayanıyor bu bilimsel gerceklerin aslı HAZRETİ ALLAH CELLE CELALUHUN herşeyi yoktan var ettim demesine.BİG BANG teorisi HAZRETİ ALLAH CELLE CELALUHUN semavi dinler ile gonderdiği yaratma plnanını baz alarak oluşturulmuş bir teoridir.

ayrıntılı bilgi şurada
http://www.mucizeler.com/bolumler/03_yokluktan.htm

http://www.frmtr.com/islam-ve-insan/...l#post40052652