Oncelikle S.A ;

Evdeki durumdan başlayayım. Evde gercekten bir kac aydır sıkıntılı birşeyler oldugunun farkındaydım.Ornek vermek gerekirse annem ve babam araları her zaman cok iyi olmasına ragmen ayrılma durumuna kadar gelmesi , eve gercekten yetecek kadar para girmesine ragmen o kadar bereketsizlik , uyudugunuzda ve kalktıgınızda hic uyumamışınız gibi yorgunluk , eve gelenlerin 5dk dahi kalmamaları , eve girdiginiz an uyku gelmesi agırlık basması gibi bir cok şey daha sayabilirim...

Annem evde tek iken birinin icerinden Ayşe diye cagırması (annemin adı ayşe) ve gittiginde kimsenin olmaması , uyurken uyku ile uyanıklık arasında 3 harfli diye tabir edilen şeyler gormesi gibi cokca şey sayabilirm size. Durumu ozetlersek boyle ...

Gecenlerde babamın arkadaşı bir medyuma konuk olmuştuk. O da bizimkilere fal bakmıştı ki bende kulak misafiri oluyordum.Adam herşeyi tek tek soyluyordu ve ben kulaklarıma inanamadım.Hatta olacaklardan bahsetti ki onlarda oldu...En son evde bir buyu oldugunu bunu bozabilecegini soyledi.Boylece kaldı sonra daha goruşmedi bizimkiler..

Ondan sonra gecen gun babanemde fal bakan bir teyze oylesine bizimkilere fal bakarken yine aynı şeyleri soyledi ! Hepsi de aynıydı.Hatta evde bir kagıt var ki bunu bulunca durumunuz duzelicek bile dedi. Evet ben hala inanamıyorum ...

Falın bu kadar gercek oldugnu, bu kadar gercekleri gosterecegini gercekten bilmiyordum. Kafam cok karşık.. Fal gercekten dogru mu ?
dogru ise gunah değil mi ? Buyu ve bnzeri seyler dogrumu gercekten kafam karıştı. Bilgili ark lar lutfen yorum yazsınlar..

Uzun oldu ama cevap atan herkese sonsuz teşekkurler...