Merhaba arkadaşlar... 5 yıllık bir ilişkim var şuanda nişanlıyız. ewlilik hazırlıkları yapıyoruz. Nişanlım benden once biriyle goruşuyormuş onunla ayrılma aşamasındayken beni tanıdı ve bana da zatan bunları ilişkimz ilerldkten sonra anlatmştı. Benden onceki ilişkisi olan kızı sevememiş o onu cok sevmiş ama bir turlu sevememiş. ama 1 yıl kadar goruşmuşler sevmeye calışmış. nişanlım avukat goruştuğu kişide avukatmış hemde iyi bir avukat onunla meslektaş oldukları icin gorşmeye sıcak bakmış ama olmamış bir turlu sewememş biraz kiloluymuş ama iyi biriymş. ben o zamanlar 18 yaşındaydım nişanlımda 25 o goruştuğu kızda 25 yaşındaymış yani aynı yaştalarmış. onunla kazayla ickiliyken birlikte olmuş zaten o yuzdende biraz uzamış ilişkisi. şu anda onu oyle bıraktığı icin vicdan azabı duyor acaba başımıza kotu şeyler gelirmi ben boyle şeylerden cok korkarım nbu olayı bana 2 yıl once anlattı ve ben cok etklendm kendimi onun yerine koydum ve gecmşte benden once boyle bişi yaşadığı icin de cok uzul dum zaten kızda demşki benm le bu yuzden evlnceksen ewlenme demş. ve ayrlmşlar sizce kızın gunahını cekermiyiz. ewlennce mutsuz olurmuyuz