Arkadaşlar okuyorum burda yazanları falan iyi hoş guzel paylaşımlar yapıyorsunuz ama gormediğiniz dokunmadığınız hissedemediğiniz koklayamadığınız yani soyut olan birşeye koru korune sorgulamadan nasıl inanıyorsunuz bana da oğretin, Bundan 1000 yıl sonra başka bir kitap cıksa bu sefer bundan onceki kitaplara inanmayın dese bu son kitap dese insanlar ona inansa nasıl anlam veremeyecekseniz bende buna anlam veremiyorum. Madem Kur'an ı hic bir guc değiştiremez yer yuzunde neden oncekilerde boyle olmadı, patenti falan mı alındı bu kitabın artık yani nedir olay cidden anlam veremiyorum. İnsanı ibadetin cennete goturmesi kadar sacma birşey olabilir mi? Angelina Jolie denen kadın sırf Hristiyan diye cehenneme mi gidecek? Neden hic kadın peygamber yok, neden İslamda kadın sadece erkeğin eşi olmaktan başka birşey yapmıyor? Kur'anda once bir insan oldurmek tum insanları oldurmek kadar gunahtır denirken neden sonra Bize karşı gelenler varlığımızı inkar edenlerin Kolları ve bacakları capraz kesilir yada oldurulur veyahutta asılır deniyor?