Allahın Selamı Uzerinize Olsun Oncelikle Merhabalar , Bu Konuyu Bır Cok Kişi Merak Ediyor Ve Bilgi Anlamında Gerek Uzmanlardan Gerekse Tecrubelı Kişilerden Gerekse İmam Ve Hocalardan Yardım İstiyorlar . Bakın Arkadaşlar Acıklıyorum Lutfen Dikkatli Takip Edin ...
Cinsel İlişkiye Girildikten Sonra İlişki Bittiğinde Erkek Organ"ı Meni Dedigimiz Sıvıyı Salgılamaya Devam Eder , Tabiki Bu Genellıkle Herkezde Olacak Diye bir Kanun Kural Yok Fakat Genel"i Bu Şekilde Devam Eder , Cinsel İlişki Bitiminde Salgılanmaya Devam Eden Meniyi genellıkle fark etmezsınız , Wc"de Kişisel İhtiyacınızı Karsılarken Arada Karısır Ve Sinsidir Hİc Fark Etmezsınız Oysa ki Siz Hemen Gusul Abdestı Almısdınız ? Fakat Sonrasında Kişisel İhtiyacınızı Karşılıyabilmeniz icin Wc Gereksınımı Duydunuz Ve İşinizi Gordukten Sonra Boxser" vb Kişisel İc Camaşarına Damlar Bu Meni Dedigimiz meret şey , Cogu Kişide fark etmez edenlerde yahu ben gusul abdestı aldım birşey olmaz der gecer ?
Hayır Orada Durun İşte Neden bu konu hep tartısılır din alimleri ve hocalar imamlar tarafından cunki %50 %50 dogruluk payları vardır nedir bu %50 %50 dogruluk payları hemen acıklıyalım .
%50 Dogru Olan Şey Cinsel İlişkiye Girildikten Hemen Sonra "Vakit Kaybetmeden Gusul Abdestının alınmasıdır "
Kımısıne Gore Dogru Kımısıne Gore Yanlış Bir Acıklamadır .
Ben Kişisel Goruşumu Burada Bildirmek Istıyorum Bence Yanlıştır .
Sebeb Diyecek Olursanız Sebebi Şudur .
Konumuzun Basındada Meniden Size Bassetmeye Calıstım Bilgilerimi Paylaşmaya Calıstım Gusul Abdestimizi Aldıktan Sonra Kişisel Wc İhtiyacımızı Karsılama Gereksınımı Duyunca Ve Karşılamak İcin Wc Gittigimizde Bizi Sinsi Bir Supriz Beklemekte Olur Bude Meni Dedigimiz Haram" Yapmıyan Fakat Mukruf Yapan Bir Salgıdır . Yanı Sozun Ozu Şudur Ki Arkadaşlar Ben Diğer %50 Genellemesıne Katılıyorum ...
Yani Cinsel İlişkiden Sonra Hemen Gusul Abdesti Alınması Değilde , "30 DAKİKA 20 DAKİKA " Gibi Bİr Sure Gectikten Sonra Alınmasından Yanayım Umarım Kafasında Soru İşareti Olan Merak Eden Cevabını Bilmeyip Sormak Icın Utanan Musluman Kardeslerımıze Yardımcı Olabilmişimdir .
NOT => Bayanların Bekleyıp Beklımıyecegı Tartışılır ... O Yuzden Sadece Erkek"ler icin gecerlidir . dediklerim
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Sohbetler
- Cinsel İlişki Sonrası Hemen mi Gusul Abdesti Alınmalı Yoksa Beklenmelimi ?(İSLAM TİM)
-
12-09-2019, 11:55:51