Yazım uzun olduğu icin biraz okumak durumundasınız ama lutfen yarıda bırakmayın sonuna kadar okuyun ve bir şeyler soyleyin..

Bir Hayalim var. Daha doğrusu bir Amacım!. Ve Bu amacımın dinime gore ne kadar doğru veya yanlış olduğu konusunda uzunca bir araştırma yaptıktan sonra doğruluğunu oğrendim. Fakat biraz da olsa hala icimi kemiren bir soru var sormak istediğim fakat cevremdeki insanların beni olumsuz etkileyeceğini duşunduğum icin ya da bazılarından cekindiğim icin bu soruyu bir turlu tum ayrıntılarıyla birlikte soramadım. Sonunda sorabileceğim yerin burası olduğuna karar verdim ve şimdi soruyorum :

Konumun temeli Gayrimuslimle evlenme meselesi. Bu konuda hem forumda hem de başka turlu turlu sitelerde araştırma yaptım. Vardığım sonuc şu : Hristiyan kadınla evlenmek caizdir. Bu cevap beni oldukca iyi bir yere getirdi. Ama benim sorum ve amacım biraz farklı...

Hristiyan, Unlu ve Guzel bir kız/kadın duşunun. Misal olarak ben ilerleyen zamanlarda bu kızla evlenmek ve onunla beraber yaşamak istiyorum. Demiştim ya buraya kadar caizdir. Yakınımda olmadığı icin onu internetten takip etmek durumundayım. Ve onun fotoğraflarıyla dolu bir arşivim de var.

Boyle bir duruma gelmişken aklıma ilk gelen bu konunun din ile ilgili hukumleri. Dinim bana onunla evlenebilirsin, cocuk yapabilirsin hatta aşık bile olabilirsin diyor. Ama ben ileride onunla evlenirsem onunda musluman olmasını istiyorum ve onunla tanışana kadar ibadetlerimi de yerine getireceğim icin Rabbim onunla ilgili dualarımı kabul edecektir diye duşunuyorum.

Ayrıca Evlendikten sonra Onu Musluman Yapabilirsem eğer onu takip eden milyonlarca kişiyi de aynı zamanda etkilemiş olurum cunku ortaya şoyle bir duşunce cıkar musluman olmayan kişilerde; '' O madem musluman oldu biz neden olmayalım, Bir de ben araştırayım bakalım muslumanlık neymiş, Ne emrediyor '' vs. Ve de ailesini etkilemiş olurum. Ve dahası arkadaşlarını da... Bu şekilde belkide muslumanlığı yanlış tanımış kimseleri dahi dize getirebilirim. Herkes benim yanlarında kur-an okuduğum da dinlerse Etkilenmemeleri mumkun değilse eğer -ki değil... - belki de bunu başarabilirim. Nasıl mı başarabilirim?? O eğer unlu bir Oyuncu ise ben de bir yonetmen olurum. Bu sayede onunla bir filmde veya festivalde tanışırım. Olmadı Yazar olurum. Kitabımın filmini yapmak istediğimde Yonetmene onu oynatması icin şart koyarım ve bu sayede de onunla tanışabilirim. Ayrıca Babam Fotoğrafcı ve ben de fotoğraf konusunda uzman olursam fotoğraflarını cekerek de onunla tanışabilirim. Ve bu tanışma fasıllarını belki iyi bir arkadaşlığa oradan da evliliğe goturebilirim. Olmaz demeyin sakın. Kişisel duşunceleriniz beni pek etkilemez.. Sadece Sizden istediğim bu yapmak istediğim şeyin dini hukumlere aykırı olup olmadığı.. Evlenme faslı aykırı değil tamam ama hergun fotoğraflarına bakmak ve onu duşunmek Goz Zinasına girer mi acaba?? Yanlış anlamayın bu gune kadar hic bir mustehcen fotoğrafı veya videosu yok.. Yani İyi bir kız Ve bu yapacağım şey doğru mu ?? Yapmalı mıyım?? Yapayım mı?? Cevaplarınız ciddi olsun cunku bu konu benim icin cok onemli.. Yazım uzun olduğu icin sizleri sıktım ama idare edin artık. Umarım anlamışsınızdır...