Yeryuzunun gorduğu ve gorebileceği en buyuk şahsiyetin ayağını bastığı yerdeki bir kum tanesi olabilseydik keşke..! O'nun eline dokunabilen bir su parcası olabilseydik keşke..! Elinin tuttuğu bir toprak olabilseydik keşke..! O'nun yanındaki,O'nu goren, arkasından secde eden bir garip olabilseydik keşke.! Dunya neki otesinde dunya ne ki !.. Butun dunya sizin olsa arkası ne bunun? Sonu nedir soyler misiniz? Bir mezar değil mi ? Hesap vereceğiniz bir kabir değil mi ? Karanlık bir oda değil mi ?Dostunu tanımadıysan,Hz.Peygamberi bilmediysen,o oda hep karanlık kalacak.Ama tanırsan şayet rahmet olacak.Hep O'nun hayaliyle yaşamak, O'nun hayaliyle dolmak.Ne muthiş bir sevgiymiş Ya Rab bu! Puta tapan ,birbirini boğazlayan bir milleti,kardeşi zayıfsa kardeşinin elindekini zorla koparan, kız cocuğunu diri diri gomen bir milleti nasıl ayağa kaldırmış. Kuran bunu yapmıştı ve Kuran'ın indiği zat Hz.Muhammed Mustafa salat ve selam O'na yağmur gibi insin O yapmıştı.O'na bol salat ve selam getirin."Dunyanın en cimri adamı benim adım zikredildiğinde salat ve selam getirmeyendir"diyordu biliyor musunuz?
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Ayağını bastığı yerdeki bir kum tanesi olabilseydik keşke..!
-
12-09-2019, 11:51:52