Arkadaşlar askerLik icin şubeye başvurdum. Formu doLdurup muayene sırasına geLince kuLağımda ufakLıktan beri işitme kaybı oLduğunu soyLedim. ßunun icin beni askeri hastaneye sevkettiLer ve yapıLan muayene sonucu %34 işitme kaybı oLduğu beLirLendi. Ve bunun icin askere aLamayacakLarını sağLık kuruLu heyeti bana beLirtti.

GeL geLeLim asıL konuya;

Artık bende curuk raporu oLduğu icin, bir an once ozurLu kartı cıkarmak adına hastaneye gittim. Fakat ben yinede muayene sırasında ne duyduysam onu soyLedim. YaLnız cıkan sonucLarın engeLLi raporunu cıkartmaya yetmediği goruşundeyim.(9 Eylul'de sonuc icin yeniden gideceğim.) Herkes bu konuda bana baskı yapıyor. OzurLu kartı cıkarırsam herhangi bir kamu dairesinde memur oLarak caLışma ihtimaLim şimdiden yuksek. Eğer bu kartı cıkartmak istiyorsam kontroL sırasında(duyuyorsam dahiL duymuyormuş gibi) birşey yapmak zorunda kaLacağım. Daha sonra 'engeLLi' oLarak işe girdiğim zaman aLacağım maaş, omrum boyunca haram sayıLır mı?

Okuyup yorum yapacak oLan arkadaşLara şimdiden teşekkurLer. FikirLeriniz benim icin onemLi. TavsiyeLeriniz ve eLeştiriLeriniz icin herşeye acığım..Yorum sizde..