Bizim bi akraba var beyler.Zengin birşey boyle.Annemin, annesinin, teyzesinin kızının bilmem neyi artık.Bugun konuşuyorlardı.Bu adam şuan 70 li yaşlarındaymış.Arada bi goruyordum duğunlerde.25 Yaşlarında Bankacı olmuş, 27 yaşlarında bi iftira ile mesleğinden olmuş, 27 yaşlarından sonra Sinema ile ilgilenmeye başlamış ( Kamera arkası ) arada kamera onune cıkıp kucuk rolleride oynamış.Daha sonrasında 40 Yaşlarında hacca gitmiş, kandil, cuma namazlarınıda kılarmış arada Kuran okurmuş.50 Yaşlarında koye cami yaptırmıştı ve siyasete atılmıştı baya onemli gorevlere yukselmişti.70 Yaşına geldi işte herşeyi tamamen bıraktı şimdi emekli oldu tamamen bi ciftlik alıp orada yaşıyor.
Şimdi bu amca 70 yaşına kadar normal bir ibadet halindeymiş ( zaten 25 yaşına kadar cok namaz kılmazmış) 25 yaşından 70 yaşına kadar işte Cuma namazlarını,Kandillere gitmiş Kuran okumuş Oruc tutmuş Zekatını vermişti.70 Yaşından sonra tamamen ibadete yoneldi hep namaz kılarmış ibadet edermiş.Şuan 72 yaşında 2 sene gecti yani.80 yaşına kadar yaşarsa eğer onceki butun gunahları affolurmu ?
Soru biraz sacma oldu lakin merak ediyorum...
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- 70 Yıl Normal Yaşayan Bir İnsan 10 Yıl İyice İbadet Etse Bişey olurmu?
-
12-09-2019, 11:44:58