Arkadaslar ben musluman bir ailenin cocuguyum annem babam namaz kılar kuran okur ama benim kafamda soru işaretleri var kendi kendime veremedıgım cevaplarım var yol gosterın tartısalım konusalım bakalım ne oluyor ne cıkıyor
1- Baslayalım din nedir ? neye inanırız nicin inanırız ? her dinin başka bir kuralları var cartları var curtları var..
Peki inandığınız yada inandığımız hic farketmez isLam ...
Bu kdr yasak nie bu kadar kısıtlama niye amac ne kural ne sonu ne bu işin ?
arastıyorumda basit ornekler santranc yasak sans oyunu yasak goz zınası yasak masturbasyon yasak ( ki en abartılı sacma olanı) evlenmeden ilişki yasak alkol yasak La biz napacaz ot muyuz biz? bitkimiyiz ?
diyorsunki kuranda yazıor ? peki kuranı kim yolladı ne biliyorsun ?
ulkemizde sacma sapan programlar goz boyamalar sırlar dunyası cart curt La hangisi gercek olmus ? yok ** adamın hakkını yıyorsun cıkıyor La adam kuranı yırttı ama hicbirsey olmadı neden bu goz boyamalar amac islam dinine cekmekmi ? burdan sımdı herkeze konusmak kolay gelecek dıger dınlerde aynı yanı dınler bile degil ulkelerde aynı hanı biz deriz turkler cok iyi kral en iyiyiz vs.vs diger ulkeler bize barbar der bunun gibi .
herkez icin kendi dini gelıyor kendı dınıne adam cekmeye calısıyor bir suru goz boyamalar musluman bır ulkede oldugumuz ıcın musluman bır toplumun %95i musluman uyelerıne soruyorum ? gercekte islamın amacı nedir ?
dunyada hersey yasak cok katı kurallar varda obur dunyada kurtulacakmısız ? kac kısıyı gordun obur dunya cok iyi gıttım geldım dıyen ? heh su sacma sapan dini programlar ...
simdi size soruyorum arkadaslarım ıslamdakı amac ne anlatırmısınız neden bu katı kurallar neden bunlar?
ben neye inanıyorum bılıyormusunuz dunyada ıstedıgın gıbı yaşa oldukten sonra nasıl bılıyormusunuz ? hanı sen dogmadan onceyı hatırlıyormusun hayır bence oldukten sonrada oyle olacak sadece bu...