SİHİR VAR MIDIR?
Şeyh Nazım Hakkani Rabbbani Ks
Sihir hakkında ne soyluyorsunuz? Sihir hakkında? Sihir var mıdır? Sihir var mıdır? Evet, “Hayır” diyemezsiniz sihir vardır. Şimdi bu gunlerde insanoğlu sihir haric asla kimseden korkmazlar. Ve insanlar bazı insanlara koşarlar ve kendilerini bir sihir baskısı altında zannederler.
Bu sihir onları asla istedikleri birşeye ulaştırmaz veya onlar sihirden dolayı asla bulundukları seviyede kalamayacaklarını zannederler. Sihir var mıdır? Cevabınız nedir? Evet, sihir vardır demelisiniz. Sihir şer kuvveti demektir. Bu bir atomun kucuk bir damlasıyla birleştiğini duşunurler.
Evet ve bu sihir insanları rahatsız eder. Sihir butun insanoğlu icin bir fitnedir. Ben zayıf bir kulum, her gun bana her şekil insanoğlundan gelir. Turkler, Araplar, İranlılar, Ruslar, Avrupalılar, Amerikalılar, Araplardan, Mısırdan, heryerden insanlar gelip şikÂyet ederler.
“Ey Şeyh, uzerimde bir sihir vardır” derler. Nedir bu? Bu nasıl olur? Şer noktasından gelmiyorsa bir kimse bir sihir tesiri altında olamaz. Dunyada şerri kim idare eder? Soyleyin, bu bilmeniz gereken ilimdir. Cunku CenÂb-ı Allah Subhanehu Ve TeÂlÂ, HÂrut ile MÂrut… HÂrut ve MÂrut KurÂn-ı Kerîm’de iki melektir. Birisi HÂrut birisi MÂrut.
Bu sihrin olduğunu ispatlar. Ve insanların coğu kara buyu derler. İnsanlar kara buyuden korkarlar, CenÂb-ı Allah’dan korkmazlar. Cunku onlar ahmaklardır, cunku onlar cahillerdir. Şimdi butun dunya insanları cahillerdir cunku kara buyuden korkup Âlemlerin Rabbinden korkmazlar.
Ondan sonra CenÂb-ı Allah onları bu beklenmedik okyanuslarına bıraktı. Onlar asla hayatın lezzetini tadamazlar. Onlara herşey ikram edilmiştir, onların herşeyleri vardır ama kara buyuden dolayı hayatları tatsız olur cunku onlar buyuye inanırlar.
Ve hergun bana pekcok insanlar gelir veya telefon ederler ve yazılarlar. “Ey Şeyh, uzerimde buyu var ne yapabilirim?” derler. Ve şimdi butun dunya kara buyunun karanlığı altındadır. İnsanoğluna rahat yoktur. Neden?
CenÂb-ı Allah o itaatsiz insanlara burada cezalarını verir. Onlar Yaratandan korkmazlar. Onlar Yaratan CenÂb-ı Allah’a tam saygılarını vermezler. Ondan sonra CenÂb-ı Allah onlara kara buyu salar. Bu doğudan batıya, kuzeyden guneye kara bir buluttur.
İnsanlar bu şekilde kara buyuden korkarlar. Ve bir Şeyh var diye koşarlar.
“O nerededir?”
“Arabistan’da mı?”
“Hayır, Arabistan’ın şeyhleri asla boyle şeylere bakmazlar, “Biz boyle şeylere inanmayız” derler.
Lakin onlardan bazıları kara buyu yapan birisiyle cezalanır. Ve koşup yazarlar ve o zayıf kula gelip “Ey Şeyh, bize kara buyu yapıldığını zannediyoruz. Lutfen ne yapabiliriz diye biz bir yol goster” derler.
“Buraya bir milyon Dolar koyarsanız size soylerim” derim.
“Ey Şeyh, bu cok fazladır. Yarısı yetmez mi?”
“Sahibime sormalıyım”
İkinci gun; “Sordunuz mu?”
“Sordum, asla azaltmıyor.”
“Ne yapabiliriz bu kara buyuye?”
“Gidin duşunun sonra gelin”
Giderler asla geri gelmezler. Şimdi onlardan bazıları kabirdeler, bazıları tımarhanedeler.
Ey 21, yuzyıl insanları, akıllı olun! Âlemlerin Rabbi size o buyunun ifritlerinle saldırır. İfrit şeytandır, sizi rahatsız etmek ister. Herşeyiniz var ama rahatsızsınız. Ey insanlar, buraya gelin ben onlara konuşayım. Ben size buyuden kurtulmanın yolunu oğretirim.
Size selefi ulemalara gidin onlar cok bilir derim. Ve selefi ulemaları gelir sorarlar; “Ey Şeyhimiz, benim icin ne yapabilirsiniz? Kara buyunun ağır baskısı altında olduğumu biliyorum. Sihir, sihir. Ne yapabilirim?”
“Oh… buna calışmıyoruz lakin kucuk bir adada bir Şeyh olduğunu işittik. Ve onun insanlardan kara buyuyu aldığını soyluyorlar, ona gidin.”
“O kimdir?”
“Yav, hergun bize soven kimsedir. Ona gidin. Biz ona cevap verirsek o da bize kara buyu gonderir diye ondan da korkarız.”
Ben o kimse değilim, ben sihir yapmam. Lakin bizim insanları korumak ve sihirden korumak icin bir yetkimiz vardır. İlahi merkezlere ait olan butun kulların bu yetkisi vardır. Ve sihir yapanlar korkarlar. Onlar korkmazlarsa senenin sonunda yerin altında olacaklar.
Ey insanlar, kendinizi sihirden kurtarmak istersiniz. Sihir hocası kim olduğunu soyleyin selefi ulemaları. İnsanlar onun ismini bilsinler, o kimdir? Onun ismi şeytandır, bu doğrudur. Sihri ancak şeytan yapabildiğini biliyorsunuz. Ve bir kimse bunu oğrenmek isterse imanını bırakıp şeytanı takip etmeli. O kimse şeytan gibi olur. CenÂb-ı Allah bizi şeytan ve şeytani gayretler ve işlerden ve amellerden korusun deyin.
Ey insanlar, doğru yola gelin. Doğru yola gelirseniz sadece HÂrut ve MÂrut değil, milyonlarca HÂrut ve MÂrutlar saldırsa size birşey yapamazlar. Lakin siz Rabbiniz ve ona kulluktan kacıyorsunuz ve bu sizin burada ve son gunde alacak cezanızdır.
Ey insanlar, bu mubarek ayda gelin imanızı yenilemeye calışın. Âlemlerin Rabbinin emrettiği herşeyi yapmaya calışın yoksa her zaman bu ceza size gelir ve şeytan takipcileri size sihir yapmak icin sizi bırakmaz. Sihir insanı insanlıktan cıkarır. Onlar kendilerini bir aynada kendinize bakın diye gosterirler. Onlar kendilerini cok kotu ve cirkin bir goruntude gorurler. Ve kacmak isterler ama kacamazlar.
Ey insanlar, sihri bırakın ve gelin ilahi kimselerle hakikatleri takip edin. Onlar butun dunyada ve butun insanlardan sihri alırlar. Yoksa bu her zaman inanmayanlar, itaatsiz insanlar icin bir ceza olur ki bu hayatın lezzetini alamazlar.
Ey insanlar, gelin “Tovbe Ya Rabbi, Tovbe Ya Rabbi, Tovbe Estağfurullah, Tovbe Ya Rabbi, Tovbe Ya Rabbi, Tovbe Estağfurullah. Bu ayın hurmetine şeytanı bırakıp Senin yoluna geliyoruz ey Rabbimiz. Bizi en şÃ‚nlı olan, Peygamberler Muhru, Seyyidina Muhammed (s.a.v.)’in en iyi yolunda tut” deyin.
Ey insanlar, CenÂb-ı Allah’a gelin. CenÂb-ı Allah’ın temsilcilerine gelin. CenÂb-ı Allah’ın temsilcileri Peygamberlerdir ve hepsi Peygamberler Muhrunu temsil eder. Peygamberler Muhru butun Peygamberlere kefildir ve Peygamberler ummetlerine kefildi.
Peygamberlere gelenler kurtulurlar, gelmeyenler yollarını bulamayacaklar ve emniyetli bir yer bulamayacak ve sihirden bir emniyet bulamayacaklar. Onların hayatlarının sonu kara tunellerde sona erecek. CenÂb-ı Allah bizi affeylesin. Ey insanlar, Esselamun Aleykum
-
12-09-2019, 11:42:14