Oncelikle Selamun Aleykum. konuya nerden giriş yapsam bilmiyorum şoyle anlatıyım, bir kac gun sonra yazlığa gidicez ve 2-3 ay orada kalıcaz orada namazımı eksik etmek istemiyorum fakat ben oğle namazı, ikindi namazı, akşam namazı ve yatsı namazını rahatlıkla kılabilirim yani camiye giderek.tek sorunum ben gece 1-2 de yattığım icin bildiğim kadarıyla sabah namazı saat 5-6 gibi oluyor yani sabah namazına yetişemem 4-5 alarm kursam anca uyanırım.Bugune kadar hic namaz kılmadım videolardan, sitelerden sureler oğrendim nasıl kılınacağını oğrendim ve camide cemaat ile kılmak istiyorum tek başıma nasıl yapıcam bilmiyorum butun sureleri bilmiyorum birşey bilmiyorum.Yani yeni başlıyacak olan birisi icin nasıl bişi yapmam gerekiyor? Biraz karışık oldu ama inşallah anlarsınız

kısaca yazın sabah namazını cemaat ile kılıcam cunku tek başıma nasıl yaparım bilmiyorum gec yattığım icin erken kalkamıyorum. Derseniz ki bugune kadar neden kılmadın? onunda cevabı sadece uşengeclik. 16 yaşındayım ve aklım başıma yeni yeni geldi, doğruyu yanlışı, neyin ne olduğunu daha yeni anladım.biraz sacmalamış olabilirim sabah namazını nasıl kılabilirim bunun cevabını verirseniz cok sevinirim saat 5-6 da kalkmam imkansız gibi birşey tek başımada hic kılmadım ve nasıl yaparım bilmiyorum.