arkadaşlar başlıktata soylediğim gibi cinlerden korkmuyorum ama nedense evde tek olduğum geceler duş alırken tedirgin olmaya başlıyorum ve yavaş yavaş korkuyadonuuşuyor mesela geen duşa girerken kapıyı orttum ve kapıdaki askılık yuksek ses cıkarark duştu ama sadece sonuup baktım irkilmedim ondan sonra cıktım ve kuruyemiş poşeti duştucok irkildim ondan sonra bu korkuyu yenemezsem başka turlu yapamam dedim bunun sadece psikolojik olduğğunu cinlerin bizle iletişime gecmesi veya musallat olmasının sadece hurafe olduğunu farkındayım fakat bunu nasıl yenebilirim? korkuyu yani

dua demeyin cunkuişe yaramıyor şu an tam duşuncelerim oturmadı hala dini sorguluyorum tam iman etmem icin sorgumun bitmesi gerekir beni kafir felan olarak yargılmayın orucumu tutar namazımı kılarım gusulsuz gezmem dakika bile Allaha inanırım ama bazı teferruatları sorguluyorum duayıda o yuzden soylemeyin dedim cok dindar olduğumu soyleyemem bunun bendeki sanırım psikolojik ama konumuzdan sapmayalım cevaplarınızı bekliyorum