artık kafayı yemek uzereyim arkadaslar ben aleviyim sevdigim kız ise sunni bizim icin bu sorun degil gayet iyi anlasıyoruz aramızda yuzuklendik ama gelelim kızın ailesi cok tutucu sevgilimin babası yok sadece annesi var o da asla olmaz diyor nedeniyse evlendiğimizde onuda kendimize benzetirmisim ve aleviler pis oluyormus sacmalığa bakın hangi dinde var insan ayırmak arkadaslar Allah rızası icin soyleyin ya hatta sevgilime de soyledim sizde olan boy abdesti vs vs bizde de var ne pisliği nerde yazıyor dedim bana kızma annem boyle dusunuo dedi...boyle bi geri kafalılık yobazlık olabilir mi arkadaslar ya. hepimizde muslumanız ama sevgilimin annesine bunu anlatamıyoruz Kuranın neresinde yazıyor mezhebi farklı diye evlendirmemek sevenleri ayırmak daha buyuk gunah degil mi...Sevgilim annesine karşı cıkmış ve anneside hakkımı helal etmem benim ailem onlar diyebilirsen git demis ve bu is guzellikle olmayacak gibi biz de kacmayı dusunuyoruz.boyle olmasını kim ister kactıgımız zaman sevgilimin ailesiyle aramız bozuk olacak boş yere neden duşman olalım ilerde cocugumuz olacak anneannesinden bahsettiginde ne cevap verecegm...evliliğin amacı mutlu olmak degil midir bu şekilde nasıl mutlu olacagız arkadaslar lutfen yardım edin cıldırmak uzereyim.