Şimdi bizim bir tane matematik hocamız var namaz falan kılıyo, dinine bağlı biri, ama adam berbat bi insan cok kotu bir insan, ruşvet vereni gecirir, haksız not verir, surekli bağırıp cagırır, ders falan anlatmaz oturur bilgisayar başında gecirir dersi. Yani bu ilk başta cehenneme gitse bile eninde sonunda cennete gidicek cunku musluman. Şimdi birde felsefe hocamız var buda ateist ama bir gorseniz melek gibi bir kadın. Hakkımızı yememek icin hasta olsa bile okula gelip ders anlatır.Asla dersi boş gecmez. Surekli guzel konuşur, bize cok iyi şeyler anlatır. Yani burdan anlatmakla olmuyor gormeniz lazım melek gibi bir kadın gercekten. Şimdi ateistler der ya ben iyilik yapıyorum ama cehenneme gidicem bir musluman kotu olsada cennete gidicek. Bende bunlara hak veriyorum. Şimdi bu matematikci cennete giderken bu felsefecinin cehenneme gitmesi gercekten haksızlık, boyle adalet olmaz. Sizcede haklı değilmi adamlar. Kadın sadece inanmıyor ama orada gorunce inanıcak nasılsa cevreye zararı yok bişeyi yok bu neden cehenneme gidiyorki şimdi.