Oncelıkle Selamlar Saygılar.. Ben Acıkca Konusmak Istıyorum.. Gunumuzde Hadislerde Gecip Kuranda Gecmeyen Bazı Sacmalıklar Var.
1-Deccal
2-Mehdi
3-İsa Gokten Gelecek
4-Kabir Azabı
5-Kıyamet Alameti
1-Deccal ve Mehdi Kuranda gecmiyor... hadislerde geciyor.. Hadisler ? Hadis ney Hadis? Hadisler Peygamber Oldukten 200 Sene Sonra Buhari Denen Adam Tarafından Yazılan Sozler.. Peki Buhariye Hadis Yazma Yetkısını Kım Verdi ? .. ALlah kuranda hz Muhammede Bile Sen bizim ayetlerımızın ustune kendınden bısıler eklersen (hadis) Seni Şah Damarından Tutup Bogarız Diyor.. Peki Buhari Neden Hadis Yazdı..
2-İsa gokten İnecek Sacmalıgı.. Kuranda İsanın Carmaha Gerıldıkten SOnra Olmediği Hatta evlendıgı bıle yazıyor.. hadislerde geciyor yine carmahta olup allah onun ruhunu goğe cıkardıgı.. peki size bir soru sormak ıstıyorum
-Madem İsa Carmahta Oldu.. Peki Peygamberlik Gorevini Tamamlayamadan Oldu ? Ozaman boyle bir sacmalık varmı ? ..hangi Peygamber Peygamberlık Gorevını Tamamlayamadan Oldu ? ....
3-Kabir Azabı Kuranda Gecmez..Onunla İlgili bir Ayet Gosterin Ben Bu İşi Bırakırım. Yine Buharinin Hadislerinde Geciyor... Neymiş İşte kabirde bilmem 2 taner melek gelip birtakıkm sorular sorup topuzla vuracakmış. yerin 7 kat zembine gecirecekmiş.. Kuranda Azabın Kıyamet Sonrası Cehennem Oldugu Soylenıyor..
Gozleri duşkun, duşkun kabirlerinden cıkarlar, sanki zıplayan cekirgeler gibi. Cağırana koşarak der ki kafirler, ‘ bu pek zorlu bir gundur ‘ *** ( 54/7,8 )
*** Vah bize bu ceza gunudur ! dediler. *** ( 37/20 )
Şayet kabir azabı olsaydı kıyamet gunu hesap icin toplanan suclular ‘’ Vah bize bu ceza gunudur ‘’ demezlerdi. Cunku şiddetli bir ceza gormuş olanlar, bu cezaya ara verildiğinde sevinerek, ‘’ Nihayet cezamız bitti ‘’ derlerdi.
Son bir şeyi daha hatırlayalım. Kıyamet bir yargılanma gunudur. Yargılanma olmadan ceza olmaz. Kabirde de yargılanma soz konusu değildir. Ayrıca bir sucun cezası bir defa verilir. Aynı bir suctan done done cezalandırmak YUCE ALLAH’IN ŞANINA YAKIŞIR MI ?
4-Kıyamet Alametleri gunumuzde tartışılıyor.. Yuce allah kuranı Kerimde Kıyametin Ansızın Gelip Kopacagını Soylemistir.. Bakın buraya Dikkat edin.. Ansızın Gelip Kopacak.. Peki Ansızın Gelip Kopacak Bir Felaketin Alameti Olurmu ?
Şimdi Aranızda cemaatci Varsa kesin Kafirsin Sen diyecek.. Ama O diyecek Olan uyelere bir sozum var ben gunde 5 vakit namazımı kılıp Hayır Islerınde Ilerı Gıdıyorum...
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Hadislere İnanmıyorum
-
12-09-2019, 11:33:12