Ben 12 yaşında 7. sınıfa gecmıs bır gencım
Konuya garip başlıcam ama bir ders alcaksınız lutfen okuyun
vucudunuzun yaktıgınız bir yerine bakın o nasıl bir acıydı duşunun bu yazıyı okuduktan sonra banyoya gidip suyu en sıcaga getirin elinizi 1sn tutamazsınız en sıcakta ve bir peygamberimiz demiş ki cehennemi yerden iğne ucu kadar gorseniz başınızı secdeden kaldırmazsınız ve şunuda soyleyeyim ki cehennemde ki sıcaklık dunyadaki her sıcaklıktan daha fazla duşunsenize elinizi suyun altına soktuktan sonra bir volkanı ondan daha sıcak ve insan denilen varoluşun yapması gereken tek şey 1 haftada namazı oğrenmek ve her gun 30dksını buna harcamak ha bide vefat ettiğmizde kılmadığımız her namazı ateşli secde uzerinde kılıcaz biraz akıllanalım gunah işlemeyelim dua edelim şukredelim ve biraz sabırlı olalım İNŞALLAH kalbi temiz olan herkes cennete gider ama şu dediklerimi yapın şimdi bana kızabilirsiniz eee kılmadıgımız namazları toparlıyamayız ki demeyin
berat kandilinde bol bol tevbe edin namaz kılın Rabb dır ki en merhametli olan ozur dilerim ben bulamadım ama tahminen bulabilirsiniz yanlış bilmiyorsam 1 gecede 1 namaz 1000 namaz yerine gecer benim size tavsiyem her yaşadığına şukredin cunku o kadarını bulamayanda var dediklerimi duşunun 26250 gunluk hayatımızda 50 gununu harcayalım namazımı kılalım duamızı edelim af dileyelim 50 gun icin ebediyen yanmak pek hoş olmaz sanırım