Allah'ıma şukurler olsun Allah'ım genc yaşta bana hakikati azda olsa gorebilme şansı verdi, son gunlerde dahada inanmaya gorevlerime daha fazla yapmaya başladım, cok kotu alışkanlıklarım vardı, 15 yaşındayım benim yaşımdaki kardeşlerime,benden buyuk abilerime bakıyorum kotu şeyler peşinde koşuyorlar onların cehennemde yanmasını istemiyorum abilerim kardeşlerim sizde, sadece aklınızda Allah olsun Allah rızası olsun başka bir şey olmasın Allah'ı tanıyın Osmanlı nerdeydi nereye geldi sancak buradan duştu buradan kalkacak Allah'ın izniyle iman gucumuzle bunu kaldıracağız ben yurttaydım kırklarelide ve 3 ayda geri dondum orada inanc cok zayıf, herkes dunyayı duşunuyor dayanamadım geri dondum, oyle insanları imana getirmek bizim gorevimiz bunuda guzel ahlakla,guzel sozlerle sağlamalıyız bakıyorum adam namaz kılıyor ağzından cıkmayan kufur yok,
boyle olursa dindarlara başkaları ne gozle bakar sizce?Allah rızası icin kardeşlerim,abilerim iyi yolda gidin buyuk kudret sahibi Allah'ı ve ondan sonra efendimizi tanımak birinci vazifemiz olmalı Allah'a emanet olun...
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- kendime gore onemli şeyler yazdım
-
12-09-2019, 11:20:02