Dinler arası Diyalog: Susmaktır, sessiz kalmaktır. Soylenenleri eksiksiz yerine getirip, Vatikan’ın kulu kolesi olmaktır. Muslumanlara kan kusturan Amerika’ya, İsrail’e, İngiltere’ye ve sair batı medeniyetinin karşısında el pence divan durup, haritada yerini bile bilmediğimiz, ismini onların sayesinde duyduğumuz ulkelerle barış tesis etmektir.

Dinler arası diyalog: Bosna Hersek’te katledilen binlerce Musluman’ı, Irak’ta oldurulen milyonları, Filistin’de kız erkek ayırt edilmeden ırzına gecilen cocukları, yakılan yıkılan mabetleri gormezden gelip; İsrail’de olen iki cocuk icin camide salya sumuk ağlamak, Londra Metrosundaki patlama icin gec kalmış gibi hemen başsağlığı dileyip uzuntulerini dile getirmek, Muslumanları terorist ilan etmektir.
Dinler arası Diyalog: Emekli maaşı ile gecinen hacının cebindeki paraları gazete aboneliği, dergi aboneliği diye somurup, himmet gecelerinde şatafatlı iftarlarda yardım toplayıp misyoner yetiştiren okullara milyon dolarları aktarmaktır. Camileri, tarihi yapıları yıkılmaya terk edip, o kadar kacak yapı varken onun varlığından rahatsızlık duyup Kur’an Kurslarını yıktırmak, Doğubayazıt’ta 2 milyon 600 bin YTL’ ye Ermeni Kilisesini ihya etmektir.

Dinler arası Diyalog: Peygamberimize hakaretler yağdıran kustahları aman diyaloga golge duşmesin diyerekten duymamak duyurmamak, risale cevşen okuyan papazların on sayfa guzelleri gibi carşaf carşaf resmini yayınlamaktır.
Dinler arası Diyalog: İslam’ı yayıyorum Turk dilini dunyaya oğretiyorum diyerek, adı Turk Okulu olan okullarda Turkceyi 2 saatlik secmeli ders yapıp İngilizce eğitim vermektir. Kapitalist sistemin gereklerine uygun olarak Turkiye’deki okullarda ve dershanelerde mutlu azınlığın zengin cocuklarını okutmaktır.
Dinler arası Diyalog: Allah’ın hukumlerine karşı gelip beyinleri bulandırmaktır. “Resulum! Mumin kadınlara soyle gozlerini harama bakmaktan sakınsınlar, ırzlarını namuslarını korusunlar. Ziynet yerlerini acıp gostermesinler. Ancak bunlardan gorunmesi zaruri olan (yuz ve eller) mustesnadır. Başortulerini (goğus ve boyunları gorunmeyecek şekilde) yakalarının ustune koyup ortsunler.” (Nur:31) ayetine rağmen goz gore gore tesetture teferruattır demektir.

Dinler arası Diyalog: “İşte onlar Allah’ın hizbi (partisi)’dir. İyi bilin ki kurtuluşa ulaşacak olanlar Allah’ın hizbi (partisi)’dir.” (Mucadele: 22) ayetine rağmen “Cebrail AleyhisselÂm gokyuzunden inse, parti kursa, kusura bakma ben senin partine girmem desteklemem derim.” Diyerek Musluman’ın etkinliğini kırmak, hakkını savunmasını engellemek, tepkisiz hale getirmektir. Ama el altından da diyaloga destek veren partileri, batının hizmetkÂrlarını da desteklemeden olmaz.
Dinler arası Diyalog: “Ey inananlar! Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirinin dostudurlar, sizden kim onları dost edinirse, o onlardandır.” (Maide:51) ayetine rağmen Diyaloga karşı cıkan Muslumanlarla mucadele edip; diyalog ve hoşgoru toplantılarında Patrik Bartholomeos ile karşılıklı olarak biz birbirimizi cok seviyoruz demektir.

Dinler arası Diyalog: Salyaları aka aka 11 Eylul saldırılarının guclu bir devi uyandırdığını Haclı seferlerinin yeniden başlatılacağını soyleyen Bush’un, peygamberimizi terorist ilan eden cahil Papa’nın kucağında oturup aslında onların gizli Musluman olduğu yalanlarını basireti bağlanmış kitlelere yutturmaktır.
Dinler arası Diyalog: Nufus cuzdanlarından dini İslam ibaresini kaldırıp,İmar yasalarındaki değişiklikle cami ifadesinin yerine ibadethane koyarak 40.000 tane kilise evin acılmasını teşvik etmektir.

Dinler arası Diyalog: Ay yıldızlı bayrağın golgesinde, minarelerde ezan sesini dinleyerek Musluman topraklarında yaşamaktansa; Haclı bayrağının altında, can sesi kulaklarında cınlayarak, kolesi olunan devletlerin nezaretinde onursuzca yaşamaktır.

Sozun ozu:
“Şuphesiz ki Allah, zalimler guruhunu hidayete erdirmez.” (MÂide: 51)

ALINTIDIR