Başımdan gecen bir olayı anlatacağım beyler şimdi size.
Elhamdulillah muslumanım oncelikle.Gecen yarıyıl tatilinde 3-4 gun boyunca,facebooktaki ateistlerin oldugu sayfaları beğendim fake hesap acıp.Sonra baktım neler yazıyorlar falan diye.Abuk subuk konusuyorlardı bunlarla 2-3 gun boyunda surekli tartıştım tezlerini curutmeye calıstım.Başardıgım da oldu başaramadıgım da.
Bir yerden sonra bir gece artık ben de istemsiz olarak duşunmeye başladım bunlar doğru mu soyluyor,Allah yok mu diye? Ama ben duşunmuyordum.İcimden şeytan vesvese veriyordu.Ben diyorum o kadar şey tesaduf eseri oluşamaz.Şeytan vesvese veriyor hazır ateistlerle de tartışırken "Allah yok,bu ateistler haklılar." diye.Lan delirecem.En sonunda leptopu kapattım yatacagım artık,acık olan cep telefonumu kapattım koydum kenara sonra mutfakta birkac şey atıştırıp 10-15 dk sonra yattım.
Dua ediyorum Allah'a."Allah'ım ne olur benim aklımı boyle şeylerle bulandırma" diye.Sonra da yalan degil filmlerde olur ya hani "Allah'ın bana bir işaret gonder" derler sonra birşeyler olur.Aynen oyle oldu arkadaşlar.
Ben dedim "Allah'ım senin varlıgından supheye duşmek uzereyim lutfen birşekilde bundan kurtulmamı sağla ya rabbim" dedim.15-20 sn sonra duaya devam ederken ne oldu dersiniz ?
15 Dk once kapattıgım masanın uzerinde duran telefonumun(telefon şarjda falan da degil) ışıgı yandı 5-6 sn boyunca.Lan dedim ne oluyor,cok fena korktum hemen yorganın altına girdim.Sonra sondu o ışık.Sonra yorganın icinden cıktım bir sure sonra, az once ettiğim duaları duşundum.Sonra Allah'a şukrettim duamı tamamlayıp huzur icinde yattım.
Arkadaşlar hic yalan yok boyle bir olay başıma geldi ve ondan sonra facede vesaire yerlerde ateistlerle tartışmayı bıraktım.Kafamı bulandıracak hicbirşeyi yapmaya gerek olmadıgına karar verdim.Ve cok mutluyum.Elhamdulillah muslumanım
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Eðitim Öðretim Genel Konular - Sorular
- Dini Sohbetler
- MevlÂna Ebû'l A'l el-Mevdûdî (Rh.a)'e Gore; Tasavvuf ve Şeyh Olgusu
-
12-09-2019, 11:15:48