Oncelikle sorumu anlayışla cevaplayın. Muslumanım, peygamberlere ve Allah'a inanıyorum. Ancak bazıları Hristiyanların gunahkar doğduğunu soyluyor. İnsanların hangi dinde doğacağı kendi elinde mi? Siz de ateist bir ailenin cocuğu olabilirdiniz. Ve Hristiyanlar maalesef ki araştırmıyorsa yapacakları bi şey yok. Yani onların hocaları dinlerini kotuler mi? En iyi şekilde anlatır ve kaynak olarak ta İncil'i gosterir. Bazıları nasıl Hristiyanlığı kotuluyosa, onlar da Muslumanlığı kotuler. İster istemez kucuklukten beri boyle yetişmiş bi insan algılarını başka dinleri tanımaya kapatır. Duyduğunun izinden gider. Coğu Muslumanın da sadece duyduklarıyla yetindiklerine eminim. Tum dinleri oğrenmemiz gerekir ve bizim dinimiz en mukemmel olanıdır. Ancak şu yanlış; Hristiyan doğmak gunah değil. Hristiyanlar arasında da cok iyi insanlar olduğu gibi Muslumanlarda da cok kotu insanlar var. Kimin cennete gidip gitmeyeceğini Allah'tan başka kimse bilemez. Lutfen boyle duşunun ve dikkatli konuşun. Yani Hristiyanlar cehenneme gider diye bi yazı mı var ben ayrıntısına okumadım da? Varsa yollayın bilgilenmek istiyorum.