işte hristiyanlarda kendi forum sitelerinde boyle hristiyanlık icin yardımlaşıyorlar, bize gore nasıl tek dogru islamsa onlara gorede tek dogru hristiyanlık. Allah icin soylesenize kacınız incili okuyupta hristiyanlık yanlış dedi. Tabiki cogunuz okumadan sadece duyulanlardan dolayı değişmiş falan diyor buyuklerimiz, mahalledeki imamlar falan o yuzden hristiyanlık yanlış diyorsunuz. Peki biz incili okumuyoruz o zaman hristiyanda Kuranı okumaz ve islam yanlıştır der. Onada buyukleri demiştir islam yanlış ve tek dogru hristiyanlık islam insan elinden yazılmış falan derler yani. Onlarda buna inanır ben en iyi ornek olarka kendimden biliyorum. Biri bana incil değişti dediğinden kuşkusuz, şuphesiz inanmıştım. Eğerki hristiyan olarak doğmuş olsaydım birisi islam yanlış şu şu sebepten deseydi kuşkusuz onada inanırdım? Şimdi bu adamların ne sucu var tek sucları amerika, ingiltere, yada fransada doğmuş olmakmı? Bence bunlar cehenneme gitmemeli ben eğer incili okumuyorsam hic araştırmıyorsam o adamda kuranı okumaz islamı araştırmaz ve islamın yanlış olduguna, hristiyanlıgın dogru olduguna kuşkusuz inanır.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Şimdi biz burda din hakkında yardımlaşıyoruz ya...
-
12-09-2019, 11:12:49