kusura bakmayın konuyu nereye acmam gerektiğini bilmediğimden 2 yerede actım admin duzeltebilirse duzeltsin ozur dilerim
Arkadaşlar bugun ruyamda ilginc birşey gordum.Ruyamda new york'a benzer kat kat gokdelen binalarla dolu bir yerde idim.Dışardaydık ve bir anda goktaşı yağmuru başladı.Herkes kacışmaya bir yerlere sığınmaya başladı.İki tane bina yıkıldı.Tam bir kıyamet havası vardı.İnsanlar kıyamet olurcasına kacıyordu.Ne hikmetse orada babam yok ve ailem cok soğukkanlı davranıyordu.Kardeşim o meteor yağmırının icinde guluyordu.Ablam umursamaz tavırlar icindeydi annemde vardı yanımda fakat onun tavrını tam hatırlamıyorum hemen pastane gibi bir yere sığındık ve sadece izlemeye başladık.bir kadına camdan bakarken kadının eliyle meteoru tutuğunu gordum yanı bazı meteorlar yumuşak ve kucuktu okadar ook meteor parcacığı yağıyordu ki tahminen yere saniyede milyonlarca meteor parcacığı duşuyordu.Muhtemelen meteorun atmosferdeki surtunme etkisiyle parcalanmasıydı.Ama ortam inanılmazdı sanki kıyamet kopuyordu bazılarınınz 2012 filmini izlemiştir işte onun gibiydi.Bundan sonra karşımda ilginc bir şekilde 2 buyuk gokdelen yıkıldı.bunun bir yani meteor yağmasının bir kıyamet alameti olduğu soyleniyor, hatta herkesce bilinen kıyametten once guneş'in batıdan değil doğudan doğması olayınıda said nursi dunya'ya bir meteor carpmasının etkisi ile dunyanın donuş yerinin değişmesi ve buna bağlı olarak guneş'in batıdan değil doğudan doğması olarak yorumluyor.Ben bundan hatırladığım kadarıyla 1-2 yıl once buna benzer bir ruyayı gordum yine bir kıyamet alameti gibi evdeydim gokyuzune baktığımda gokyuzu renk değiştiriyordu.Hani half-life oyununda varya gokyuzunde bir delik oluşuyor onun gibi bir deliğe benzer yuvarlak şey oluşuyor ve bu delik renk değiştiriyordu bu gokle ilgili bir kıyamet alameti benzeri.arkadaşlar sizden bunları yorumlamanızı istiyorum inşallah hayırlı birşeydir.Benim yorumlarım şoyle -kıyametin yaklaştığı-
yada -kıyamet alameti olabilecek goktaşı yağmurunun ruyada belirttiğim gibi yuksek binalardan dolayı gelişmişlikten dolayı new york gibi gelişmiş ve hristiyan yurdu olan bir yerde gercekleşebileceği- yada -kıyametin heryerde buyuk gokdelenler olan dunyanın cok daha gelişmiş hali zamanında kopğabileceğini- duşunuyorum ya da yorumluyorum soylediğim gibi geleceği bilemeyiz ben sadece yorum yapıyorum ve sadece duşuncelerimi soyluyorum yanlış anlaşılmasın kıyametin ne zaman ve nasıl kopacağını sadece Allah bilir fakat Allah bize davranışlarımızı duzeltelim diye kıyamet alametlerinide bildirmiştir.Sizdende boyle yorumlar bekliyorum.Ben herşeyin bilimle gercekleştiğine ve gercekleşeceğine inanıyorum Allah bizden yaptıklarındaki ilimi cozmemizi istiyor bana gore.Kıyametin bile bir bilim icerisinde gercekleştiğine inanıyorum evren nasıl var olurken big bang ile yani buyuk patlamayla yani bir ilim icinde gercekleştiyse yok olurkende o bilimden ayrılmıyacağını duşunuyorum.Said nursi gumneşin sağdan doğuşunu dediğim gibi cok iyi yorumlamış.Bende boyle duşunuyorum.Herşey bilim ışığında gercekleşecek fakat Allah'ın gerceklerinden ayrılmadan.Orneğin Allah guneş'i yaratırken arşında milyonlarca km yada ışık yılı buyukluğundeki boşluklarla yaratmış.Kıyamet alametlerinde gercekleşen guneş'in icine durulmesi bence bu boşlukların kapanmasıyla oluşacak.Yada dağların ayaklanması kıta olaylarıyla oluşacak.nede olsa dağların oluşmasını kıta olayları ve yerin dibindeki olaylarla oluştuaracak şekilde bir duzeni icinde yaratmış olan Allah bunu yapamaz mı?Bukadar guzel ve Kur'an-ı Kerim'de de belirtiilen eşsiz bir nizam icinde yaratmış olan Allah, bu olayların gercekleşmesini aynı zamana getirebilecek şekilde yaratmış olamaz mı?Biraz uzun oldu ama ruyam ya da ruyalarım hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Lutfen -hacı benim ruyana yorumum şu ya sen ermişsin,onceden goruyosun herşeyi- gibi sacma yorumlar yapmayın
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- ilginc bir ruya gordum yorumlarınızı bekliyorum
-
12-09-2019, 11:10:30