Evet arkadaşlar ben helal ve haram konusunda cok hassasım ALLAH tum gunahlarımızı affetsin inşallah.Ben 1 senedir bir şehir bandosunda resmi kuruluşda eğitim alıordum nefesli enstruman calıodum.baya bi seviyeye geldim bando şefi askere git gel alıcam dedi .baya bi emek verdim bu enstrumanı calışarak aldım kendim.Muziği aşırı derecede seviyorum bunu tarif edemem.Fakat enstruman calarak para kazanmanın haram oldugunu orenince cok zor bir şekilde gozlerimden yaşlar gelerek vazgectim.Her şey hazırdı askerden sonra işim vesayre.Fakat ALLAH icin helal lokma icin bundan vazgectim şuan boşlukta hissediyorum kendimi fakat bunun bi sınav oldugunu biliyorum.takıntı ve vesveselerle boğusuorum.İnşallah ALLAH tum musluman kardeşlerime ve bana hayırlısıyla rızık kapısı acar inşallah okuduğunuz icin teşekkurler şuan gercekten caresizim ne iş yaparım bilmiorum ama ALLAH elbet bi yerden rızık verir inşallah.Hayattan keyif almıorum psikolojim bozuk biliorum ama bu sınavdan gecicem inşalah ALLAH buyuktur ALLAHA emanet oldun ayrıca yaşım 20.. 2 ay sonra askerim inşallah