arkadşlar annem ve babam ayrı, ayrılma nedeni malesef başka bi kadın(kadını eve getirmedi tabi) bana sorarsanız bende annemin yanındayım cunku suclu olan babam ve ben okul dolayısıyla 4 yıldır liseyi babamın yanında gecirdim bu yuzden babamda olan "sinir" ve babamın davranışları sebebinden benim psikolojim bozuldu ve bende de paranoya, asosyallik başladı ve psikiyatr a gidiyorum asosyallik icin ve kendi fikirlerimi kağıda yazdım ve bunu da buraya yazmak istiyorum halimi anlayın (amacım yazdıklarım sonuna kadar doğru mu (bence kesinlikle doğru) diye istişare edelim..
ilk once babamın eskilerini yazarayak başlayayım :
1-Hicbirşeyden memnun olmaz
2-Hep daha iyisini bekler
3-Bağırır (Yaşım 18 olduğu halde)
4-(Bu yaştaki adamı) Dovmekle tehdit eder (Ve bu nedenle psikoloji bozukluğu..)
5-Kural koyar ama işine gelmediği zaman hesap mı vericem size der
6-Surekli bağırdığından birşey istediği zaman (artık psikolojimin bozulduğundan dolayı) kendi kendime bilincaltım "ya istediğini yapamazsam, ya dediğini zamanında getiremezsem" diye değersizlik duygusu oluştu!
şimdi aşağıya yazıma geciyim (not : bu yazımı islamda ana-baba hakkı cercevesi icinde ele aldım yani mantık neyi gerektiriyor diye ama bu yazıdan (sizinde benim gibi sonuc cıkaracağınızdan eminim) cıkan sonuc sağlığım ve hayatım icin babamı dinlememem ve itaat etmemem gerekiyor yazıma geciyorum! Not : Bu yazıda kendi kendime konuşuyormuş gibi tartışma gibi yazdım ona gore okursanız daha iyi olur :
Yazım :
"Babanda dahil hickimse hickimsenin hayatına fiziksel veya zihinsel bir zarar veremez.Verirse ona karşı bir sorumluluğun yok ve eğer sen istersen onunla konuşursun ve O'na hicbir bakma zorunluluğun yok.Sonucta sende kendi hayatını yaşayacaksın.Kendi hayatını yaşayabilmen icin hicbir baskı altında olmaman gerek ve gucunun yerinde olması lazım ama babamın sozsel tacizleri benim moralimi ve psikolojimi bozuyor ve kalbim daralıyor ve neredeyse sesini duyasım gelmiyor.Daha hayatta ne zorluklar goreceksin ama bu yaşadığın zorlukların devam etmemesi lazım.Eğer yok duzelir dersen 20 yıllık karısı duzeltememiş sen de kac senedir uğraşıyorsun ve duzelme yok aksine seninde psikolojin bozuldu.Ya duzelirse ihtimalini goze alamayız dediğim gibi hem cunku biz kul olduğumuz icin şimdiye gore yaşarız yani ilerde ne olacağını bilemeyiz ve 20 yıllık karısına acımamış ilerde seni yuzustu bırakmayacağı ne belli?"
Okuduğunuz icin teşekkurler lutfen istişare edelim..!
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- babamla ilişki durumu
-
12-09-2019, 10:51:23