DUNYA GUNDEMİ KİMLERİN ELİNDE
ABD de gundemi kimler belirliyor.
11 eylul saldırısının ardından ikiz kulelere sıfır noktasına camii inşaatı duşuncesini ortaya atmakta ne yatıyordu.
Neden Camii inşaatı duşuncesini gundeme aldılar.
Obama yı islama yakın mış gibi gostermek ve İslama yapılan saldırıyı ‘Hayır İslama değil. el-kaideye yapılıyor’ şeklinde anlatmaya calışmak mı onları boyle senarist haberlere itti.
Butun Muslumanları ve dunyayı uyutup aldatmak gundemi belirleyenlerin işidir.
Halk neden kandırılıyor, neden uyutuluyor, neden yonetiliyor.
Ardından Rahip jouns un Kuran yakma eyleminde ne gibi amac yatıyordu.
Kuran yakma eyleminden ikiz kulelere sıfır noktasında camii inşaatı yapmaması karşılığında vazgececekti.
Obama Rahip jouns u sert dille uyarırken İslam a sıcak tavırlar sergileme oyununu tekrarladı.
Senaryocu oyuncularını iyi oynatıyor.
Hemen ardından ulkemize ABD dışişleri bakanı Hilari Clinton gelip Afganistana desteği , kuşatma ve saldırılara devamı konuşuyorlar. Bunlara inanamıyorum.
Daha iki Ay once Afganistan maden yatağı, Yer altı zenginliği cok fazla diye kendi gazetelerinde cokca yazılar cıktı. Butun medyarı yazmıştı ve sevinmişlerdi.
Kesinlikle taa onceden 11 Eylul den de once bunu ABD de duymuştum. O zaman bile Afganistan da bitmek bilmeyen cok ceşitli madenler var diyorlardı.
Zenginlik arzusuyla islama saldırıp da bir de senaryo uretmeleri insanı tiksindiriyor.
Bu fitneci duşunceleri kimler uretiyor.
Dunya gundemini kimler belirliyor.
Halkın nasıl duşunmesi gerektiğine kimler karar veriyor.
Kimler insanları gudulecek koyunlar olarak goruyor.
Kimler kendi cıkarları icin yeni planlar kuruyor.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Kuran yakma eylemi Kuran yakma eylemi Kuran yakma eylemi Kuran yakma
-
12-09-2019, 10:47:13