selamun aleykum kardeslerim
TURKİYEDE MUSLUMANLIK ORANI NEDİR merak ediyorum yuzde 99 diyorlar ama bence yuzde 70 olsa iyidir.Neden cunku o yuzde 99 sadece nufus kaydına gore kalplere bakılınca oyle deil neden. ben dun bi cocukla konustum oyunda 16 15 o civarlarda yası işte konu acıldı dedim namaz kılın hadi kacırmayın die dedi ben inanmıyorum dedi neden dedim cok acaip sorular soruyor hepsini yanıtlamaya calıstım ama alim deiliz yani hic etkili bile olamadım cocuk bosu bosuna gitti.mesela diyor ki madem ALLAH var neden goremiyoz.neden bu kadar fazla din war hepsi ALLAHIN deil mi. ALLAH kendini gostermior ben inanmıyorum o zaman oldugumde goruyum Onu inanayım vs gibi yani hal perisan dedim nie sen boyle oldun dedim dediki ben bu yasıma kadar ne ALLAH sozu duydum dedi ne MUHAMMED beni bu yasa kadar hep ataturkle beslediler haklı neden benim yigenim war su anda kardesimde war anaokulunda degil dinimizce ders wermeyi hic birsey yok dinle alakalı hadi anlatmasınlar ataturku o kadar besliorlar ki onlara artık onların haşa ALLAHI PEYGAMBERİ oymus gibi baktım bi makele ezberletiorlar diyor aklımda kalanları soyleyim ataturk geldi herkez ona hayranlıkla baktı o cok buyuk o boyle o şoyle o olmasa biz olmazdık vs gerisini sinirden okumadım herkez diyor ataturk bizi kurtardı boyle yoksa dusman elinde kalacaktık yemin ederim turkiye boyle olacagına ben baskasının kolesi olup ALLAH ALLAH die can werirdim en azından kole olurdum ama en azından ALLAHIMI PEYGAMBERİMİ bilirdim cok kotuyuz be kardeslerim madem forumtrde ataturke ozel bir konu war neden PEYGAMBERİMİZE yok neden nasıl muslumanız musluman mıyız yoksa musluman oldugumuzu mu sanıyoruz dun gordum garip olaylar kısmında bi arkadas reankarnasyonu anlatmıs cogu ewet bu dogru inanıyorum demiş turkiyede muslumanlık filan kalmadı bitti artık

TEŞEKKURLER