Hz. İSA
Rabbin emrettiği zaman gelir. Buyuk deccal GEORGE BUSH cıkar. Beraberinde hemen İSA cıkar. Onun başa gelişinde bile Rabbin eli vardır. Surekli onu tutmaktadır. İsa her gecen gun olgunlaştırılmaktadır. Deccal fitne sacarken, YECUC VE MECUC dunyanın her yerine yayılmış iken , DUNYA ya kardeşliği dostluğu, huzuru ve birlikteliği anlatan. Zorda kalanlara yardım etmeyi oneren bir adam cıkar. KARŞIMDA IŞIK GİBİ PARLAYAN İSA YI GORUYORUM. İnanın bana.‘VALLAHİ O ŞU ANDA SİZLERİN İCİNDEDİR.’sizden her kim ona erişirse , benden selam gotursun’’ demişti peygamberimiz. Vallahi ben ona eriştim. Onunla selamlaşmaya ve selam goturmeye gideceğim ancak cok meşgul bir adam , goruşturmezler sanıyorum. Onlara , aralarından bir Peygamber geldiğinde derler ki. ‘Hadi oradan. O peygamber olamaz.’derler. ‘ O da bizim gibi bir insandır’ derler. ‘Onun gecmişini de biliyoruz’ derler. Sizler de gecmişte soylenen bu sozleri tekrarlamayınız.
Ne bekliyordunuz. Olağan ustu bir insan mı.? Her şeyiyle mukemmel ve dualarıyla her bir şeyi yapan mı? Ne kadar sacma şeyler bekliyorlar.
Halbuki O da Bizim gibi bir insandır.
İSA Rabbin iradesidir. Ezelde taktir etmiştir.
Hicbir şeyi kendisi yapmıyor. Sadece Kendisini Allah a teslim etmiş.
Allah yapıyor. O ceviriyor. O konuşturuyor. Her şey ondan gelmedir.
O nun İSA olduğunu yakında anlayacaklar. Her Peygamber gibi O da hata yapabilir. Aldanmayınız. İyi işleri pek coktur. Adaleti ve doğruluğu savunur.Barışı ve huzuru ister.
BUYUK İŞARETLER
O gelmeden once, doğudan ışık veren bir kuyruklu yıldız gorunecektir. (El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 53)
O yıldızın doğması, Guneş ve Ay tutulmasından sonra olacaktır. (Kitab-ul Burhan Fi Alameti-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 32)
Hadislerde belirtildiği gibi:
- 1986 yılında (Hicri 1406'da) yani 14. yuzyıl başlarında "Halley" kuyruklu yıldızı Dunyamız'ın yakınından gecmiştir. Bu kuyruklu yıldız parlak ışıklı bir yıldızdır.
- Hareket yonu doğudan batıya doğrudur.
- 1981 ve 1982 (Hicri 1401-1402) yıllarında meydana gelen Ay ve Guneş tutulmaları olayından sonra ortaya cıkmıştır.
Bu yıldızın doğuşunun da diğer cıkış alametleri ile aynı zamanda meydana gelmesi, Halley kuyruklu yıldızının hadiste işaret edilen yıldız olduğunu doğrular niteliktedir
Asrımızın başında, yani 1910’da Halley Kuyruklu Yıldızı dunyaya yaklaştığı zaman insanlar aynı endişelere kapılmış ve hatta 1914 yılında patlayan Birinci Dunya Savaşını Halley’in dunyanın yakınından gectikten sonra dunyanın halleyin kuyruğunun icinden gecmesi sonucunda vuku bulmuştur. 1910 da gecen kuyruklu yıldızın, Dunyanın kuyruğunun icinden gecmesi 1.dunya savaşına delalet etmiştir.
Ancak 1986 daki kuyruklu yıldız hareket yonu acık ve guneşi arkasına alarak bunyesindeki donmuş su ve gazların ısınmanın da etkisiyle dunyadan gozukebilecek şekliyle , gokyuzunu tam aydınlatması kesinlikle Onemli bir adamın cıkmasına(Bir ulkenin Liderliğine getirileceğine) tam bir işarettir.
Halley kuyruklu yıldızının bir meleğin elinde meşale taşıyarak muminleri mujdelediğine inanmaktayım. Bu duşuncem acısı, yonu, geliş istikameti,kuyruğunun belirgin olması, gokyuzunu aydınlatması gibi nedenlerle kendini daha da fark ettiren ozellikler taşımıştır.
1990-2010 yılları arasındaki yoğun gok olayları geriye donuk 200 yıldaki gok olaylarından fazladır. Nedeni ise Rabbin emrettiği zamanın yaklaşmış olduğundandır. Goktaşı yağmurları yoğunca gorulmesinin nedeni de Rabbin yeryuzunde olacak olayları haberci meleklere bildirmesi ve gorevleri alacak meleklerin haberdar edilmesi olayında Şeytanların goğe yaklaşarak bu bilgileri oğrenmek istemesinden dolayı melekler tarafından dinlenmemesi icin taşlanması olayıdır. Bu nedenlerden dolayı goktaşı yağmurları fazlaca gorulmuştur. Diğer gok olaylarını tek tek acıklamak uzun surecektir, dilerseniz araştırabilirsiniz. Ancak yorumlamak bir ilim ister.
Bu ummetin omru bin (1000) seneyi gececek fakat bin beşyuz (1500) seneyi aşmayacaktır. (Kıyamet Alametleri, 299; Celaleddin Suyuti'nin "El-Keşfu Fi Mucazeveti Hazin el-Ummeti El Elfe Ellezi Dellet Aleyh el-Asar" isimli kitabından nakil.
Bir başka hadis-i şerifte ise Hz. Muhammed (sav) şoyle bildirmiştir:
Hicretten 1400 sene sonraki akidlerden (*) iki veya uc akid say. O vakit Hz. Mehdi (as) -i Emin cıkar... (Esme-l Mesalik Lieyyam-il Hz. Mehdi (as) yy-il Meliki Li Kull-id Dunya Biemrillah-il Malik, Kelde bin Zeyd, 216) Bir akid on senedir.
Yukarda ki hadislerden tam zamanı olduğunu anlıyoruz. Tam bu zamandayız. Her şey doğruydu, sadece biz goremiyorduk.
O NUN İSA OLDUĞUNA İŞARETLER
Ben bu yola baş koydum. Ulkem icin her şeyi goze aldım demişti. (İSA dan ve Peygamberimizden aldığımız bilgiler de O nun Olumden korkmadığını gostermektedir. Bu sozleri hadisi doğrulamaktadır.)
O nunla goruşen herkes Onunla goruşmekten cok memnun kaldığını soylemektedir. Buna defalarca medyadan şahit oldum. (peygamberlere has ozelliktir.)
Komşu ulkeleri ve diğer uzak kıta Ulkelerini bile duşmanlıktan , dostluğa kendisine guvenilen kişi ve ulke olmaya goturmuştur. Dış siyaseti mukemmeldir. ( dostluk kurup barış sağlamak ve guven inşa etmek peygamberlere has ozelliktir.)
Orta doğuda ve Dunyada Barışa hizmet eder.( En Guzel davranıştır)(Peygamberlere has ozelliktir..)
Ulkesinde Adaletin iyi işlemesini sağlaması, O nun adaleti sağladığını gosterir.(Peygamberimizin hadislerinde adaleti sağlayacağı ve iyi bir hakem olacağı bildirilmiştir. İlerleyen zamanlarda dunyada adaleti sağlayacaktır. Once Ulkesinde sonra Dunya da.)
Her soyleneni fazla dikkate almaz. Hicbir kınayıcının kınamasından korkmaz.(Bu onun ozelliklerindendir. Peygamberlere hastır. kibir bulunmaz.)
Her kesimden insanla sohbet eder. Dostluk ve merhamet gosterir. Boburlenmez. (Peygamberlere has ozelliktir. ) (Medyadan gorduğum kadarıyla simitci , sakat bir vatandaş ,ev ziyaretleri vs. cok orneklerini gormuşuzdur.
Cok sinirlendiği zaman Ofkesine hakim olur.(bir gun meclisde siz de o olayı bilirsiniz ki haksız yere başkası nedeniyle iftira atarlar ve başka bir olay, eşi hakkında konuşurlar. Rengi ofkeden kırmızı olsa da ve tepki gosterse de Ağızdan kotu soz cıkmaz ve meclisi terk eder.) (Peygamberlere has ozelliktir.)
Dostluğu , Kardeşliği , Birlikteliği ve Huzuru onerir. ( Bunlar Peygamberlerin gorevidir. O bunu yapmaktadır.)
İcerde onca yaygara cıkarmalarına rağmen Rabbin eli ile hep başarılı olmuştur.
O nun yuruyuşu tam itidallidir. (Vucut dilini bilirseniz size cok şey anlatır.)
Guzel ve etkili konuşan ,yerinde kelime kullanan ve iyi bir hitabeti vardır.(Lider ve Peygamber ozelliğidir. Musa bu durumdan yakınmış, Harun u destekci istemiştir.)
Her cahil ve kafiri etkili bir şekilde susturur.(Hadiste Nefesini hisseden her kafir başarısız olur (olur) denmiştir.(Onda bu ozellik vardır)
Kim duşmanlıkla ve olumsuz duşuncelerle kendisine geldiyse hep yumuşatmıştır ve iyi savuşturmuştur.(Peygamberlere has ozelliktir.)
Zorda kalmışlara yardım etmeyi onerir. ( Birkac defa dış siyasette bu nedenle kriz yaşadık. Daha once de tusunami icin onermişti.Vs) (Peygamberlerin ozelliğidir.)
Bir konu hakkında iyice bilgi almak, bilgi sahiplerine danışmak oyle kara vermek . O bunu yapıyor.(Peygamberlerin davranışlarındandır.)
Her kesimden her insanı memnun etmek icin calışır.( Takdire şayan hareketlerdir.)
Her bir oyunu ve yalan haberi Rabbin eli ile kovar.(cok şahit olduk.)
Cok calışıyor, Cok mucadele ediyor. Kendinden ve bedeninden cok şey feda ediyor. Cok az uyuyor. Cok yoruluyor. Hangi insan ne icin bunu yapar. (Peygamberimizin dediği gibi dunya huzur ve barışla dolana kadar yılmayacak , mucadeleden vazgecmeyecek dediğini doğrulamaktadır.)
Diğer Ulke liderleri kendisine sevgi beslemeye başlar. Onlarla anlaşmalar yapar. Aralarında guven ve barış inşaa eder.(Peygamber ozellikleridir.)
O nun cocuklara sevgisi daha bir farklıdır.(hediye ve harclık verir, hoşnutluğu yuzune vurur.)
O nun yuz ifadesi, beden dili,El hareketleri,konuşma tarzı ; basiretle bakan icin Onun nasıl bir insan olduğunu anlatır.
O nun lider oluşunda bile Rabbin eli vardır. O na Engel olmuşlar dı.Ancak Allah onu başa getirmek istemektedir. Onun her hareketi Rabbin emri iledir. Kim ona duşmanlık beslerse Alemlerin rabbini karşısına almış demektir.
DECCAL ORTALIĞA FİTNE SACARKEN Cenab-ı Hak, MESİH MERYEM OĞLU İSA'YI gonderir... nefesini idrak eden, her kafir mutlaka yok olur. İsa (a.s) Deccal ile Ludd kapısında (Beytul Makdise yakın bir belde) karşılaşır .23 (The Marmara bu istikamette baskın yemiş ve durum dunya lideri deccal e intikal etmiştir.)(google ye Obama aldatmacası diye yazarsanız neler goreceğinize inanamayacaksınız. O da yalancıdır.(deccaldir). Hicbir soylediğini yapmamıştır. Musluman dunyasına ılık durmasında bir oyun yatmaktadır. Onceki hedeflerini (Afganistan) tamamlamak icin. Yalancılara aldanmayınız. Şimdi de Afganistan maden yatağı diyorlar. Kendi medyaları surekli soyluyor.
İSA YA ORTAM
O ulke Oyle bir ulkedir ki. Bu zaman kadar hic boyle bir lider gormemişlerdir. Yıllardır Boyle bir lidere Ozlem duymuşlardır. Hep karmaşık , kargaşalı gunler gecirmişlerdir. Hep Buyuk bir liderin Ozlemini duymuşlardır. Ulke de yonetim ve İdare cok karmaşık ve cok başlı bir sistemle yonetilmekte ve kargaşa hukum surmektedir. O İSA gelince Onu sıkıca tutarlar. O gercekten Rabbin tuttuğu iyi bir liderdir. Onune engeller de koysalar , Tehdit de etseler , uzerine de gitseler O nun ensesinse Rab vardır. Karşılarında Allah ı bulurlar. Cunku O kendini Başta Allah a teslim etmiş bir adamdır.
O nun butun hayatı iyi bir lider olması icin değişik safhalardan gecirilerek bugun ki haline Allah tarafından getirilmiştir. Bunu kendisi daha iyi bilir.
Once Ulkesi icin calışır , Sonra gorur ki Rabbi ona daha buyuk bir şey ihsan etmiştir.Sonra Kure ye doner. Dunya ve Rabbi icin mucadele eder. O da bu duruma Şaşırır Cunki saf ve temiz bir kalple ve İyi duşuncelerle Kendisini Allah a teslim eder. Allah da artık yapacaklarını yapmaya başlar.
Yakında Rabbiniz Onu size acık acık tanıtacaktır. Her şey ust uste gelmeye başlayacak. Sonra O nun İSA olduğuna kanaat edeceksiniz.
Peygamberimiz ruyasında İSA yı gormuş ve sacından sular dokuluyor du demiştir. Ruyada sacların yıkanık ve sular dokulduğunu gormek başkalarının durumuna muttali olmaya basiret ile bakmaya şerefe ve şana hakimiyet sağlamaya işarettir.
Aynen İsa'nın donemindeki gibi, cok belirgin bir şekilde, giderek yaklaşan kıyametsel bir olayın golgesinde yaşıyoruz... Kontrol etmemizin imkanı olmayan bir gercekliğe caresiz bicimde teslim olmuş durumdayız Asırlardır beklenen bu tarihi mujde -Allah'ın izniyle- gercekleşmek uzeredir. Ve bu durum, samimi olarak iman eden tum insanlar icin buyuk bir şevk ve heyecan kaynağıdır.
Ben sizin Ulkenizden ve Sizin aranızdan sizin soyunuzdan sizden bir kimseyim. Doğru soyleyiciyim. Sağlam bir munadiyim. Cok Şanslısınız , İSA sizin Ulkenizden cıkmıştır. O Rabbin tuttuğu iyi bir insandır. Sizde O nu tutunuz. Sahip cıkınız. Boyle bir insan daha bulamazsınız. Ben gercekleri Rabbin izniyle goruyorum. Sizlere yalan soylemiyorum, Atmıyorum, Uydurmuyorum. Ben Rabbimden korkarım.
İSA ile ilgili pek cok hadis vardır. İnceleyiniz. Yazdıklarımı doğrulamaktadır. Hepsini buraya alıp acıklayamayacağım.
Rabbin iradesi , Ezelde yazmış olduğu gercekleşmiştir. Goksel egemenliği ve Rabbin gorkemini herkes gorecek. Rab buyuk KRAL dır. Cok Şereflidir. Azizdir.
Boylece buyukluğumu, kutsallığımı gosterecek, bircok ulusun gozunde Kendimi tanıtacağım. O zaman Benim RAB olduğumu anlayacaklar." (Hezekiel, 38:21-23)
Yazım:06.07.2010
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- mesih İSA,mesih isa,mesih isa cıkmıştır.
-
12-09-2019, 10:38:12