BİSMİLLAH
Esselamu aleykum.
İDDİALARI MANTIKLIMI?
bildiğiniz uzere son zamanlarda revacta olan bir soylem var nedir o soylem.
-efendim HAZRETİ İSLAM'DA PEYGAMBER EFENDİMİZ HABİBULLAH SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM'E onun sunnet ve hadislerine uyulamaz.eğer uyulacak olunursa bu en buyuk gunah olan şirktir diyorlar ve Hadislere acık acık inanmadıklarını soyluyorlar,hadislerde olan ve hoşlarına gitmeyen,inanamadıkları ne varsa uydurma olduğunu inanılamayacağını soyluyorlar evet sahih olmayan hadisler vardır ama sahih olanların yanında onların sayısı pek azdır.hem sahih olamayan hadisler var diye hadisler bırakılamaz cunku ozaman ne gusul abdesti,ne abdest alınabilir,ne namaz kılınabilir ne oruc tutuabilir.hatta HAZRETİ KUR'AN DAHİ OKUNAMAZ cunku cunup biri HAZRETİ KUR'ANI okuyamaz,onu ancak maddi ve manevi temiz olanlar okuyabilir ayetlerle sabittir.hadislere inanmıyorum diyenler ve hadislere kafasına gore uydurmadır diyenler istedikleri kadar namaz kılıyorum,iyiliktede ileri gidiyorum desinler soylediklerinde en ufak bir gerceklik payı olamaz cunku hadis ve sunnet olmadan ne secdenin nasıl yapılabilieceği bilinebilirdi,nede gusulun nasıl alınacağı.bu sacmalıkların fikir babaları ise haluk gta(haluk gumuştabak)yaşar nuri ozturk,,abdulaziz bayındır,mustafa islamoğlu,zekeriya beyaz,suleyman ateş,muhammed nur doğan gibi zalim ve usta saptırıcılardır.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Musluman olan hadislere ve sunnete uymak zorundadır
-
12-09-2019, 10:30:50