Rap Şarkıcının Buyuk Donuşumu: Amerika’nın en unlu şarkıcılarından Loon takma isimli Chauncey Hawkin İslam kucakladı!

Yıllardır şan şohret ve paranın getirmediği huzur ve mutluluğu İslam’da bulduğunu ifade eden unlu şarkıcı Kabe’nin karşısına dikeldiğinde ayaklarının tutmadığını ve gozyaşlarına boğulduğunu soyledi.

http://*******/c25MCx][/url]

Adını “Emir” olarak değiştiren Amerikalı şarkıcı Loon şoyle dedi; “Amerika’da şarkıcılık vesilesiyle geniş şohrete sahiptim. Bu alanda parlak bir başarı yakaladım. Oyle ki Amerika medya anketlerine gore Amerika’nın en iyi on şarkıcısı arasına girdim. Ozellikle muzisyen Puff Daddy ile şarkı soylemeye başladığımda unum iyice arttı. CD’lerim 7 milyonun uzerinde sattı. Ceşitli 52 şarkı yazdım.”

http://*******/c25MCx][/url]

Emir şoyle devam etti; “İnanın onca mala ve şohrete rağmen icimde mutluluk ve huzuru bulamadım. Yaklaşık 7 ay kadar once Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’yi ziyaret ettim. O andan itibaren orada Arap Muslumanların kulturlerinden etkilendim. Ezanı duyuyor ve insanların namaz kılmak icin camiye gittiklerini, guzel ahlaklarını ve iyi muamelelerini goruyordum. O noktada bu dinin gerceğini sormaya başladım. Bu din sadece Araplara mı hastı? Sonra tam cevabı buldum. Bu, ırk ayrımı yapmaksızın herkesi kapsayan bir dindi. Derin duşuncelerin ardından İslam’a girdiğimi ilan ettim. New York Harlem’de kaldığım yere dondukten sonra ilk namazımı kıldım. Şarkıyı ve muziği terk ettikten sonra hayatım tamamen değişti. Yaklaşık 17 yıl yaşadığım cevreden uzaklaştım. Şu anda, uzun yıllardır; ozellikle de eşim ve oğlum Musluman olduktan sonra aradığım psikolojik rahatlık ve huzur hissediyorum”.
(Selda Shosha, Temmuz 2009)

"IŞIĞIN SONMEDEN İCİNDEKİ YANGINI SONDUR
!!!!insanın aradığı kapı

GerCek olmayana kİlİtlenerek Hep ayni kapilari Caliyorsun? BaŞka kapilar Calmak lazim yok sa hakİkati hİC bİr zaman bulamazsin Once kİlİdİnİ aCmasi İCİn allah"a dua et hİdayet versİn o zaman kalbİnde İmani hİssetİĞİnde hakİkati anlarsin samİmİ ol kir Şu İnadini denemekten zarar gelmez hayatinda aradaĞin anlami bulamazsin

hayatinda aradaĞin anlami bulmak?
Ornek vereyİm;
senİn bedenİn su İster sen yemek yersİn senİn bedenİn su İster sen dolaŞirsin sen bedenİn su İster cİnsellİkle gİdermeye CaliŞirsin sen suyu vermezsen ne yaparsaan yap o susuzluĞu gİderemezsİn İnsanlar hayatindakİ anlami maddeyle gİdermeye mutfak ve tuvaletle arasında gidermeye CaliŞir ruhunu bu dUnya hapİsanesİne mahkum ederler ve İCİndekİ bİtmez tUkenmez anlam arayiŞi allah c.c dİr.
allah"a İman et la İlahe İllallah muhammaden r.s de ozaman İCİndekİ yangin sOnsUn kalbİne kİm temas edecek allah kalbİne tecellİ eder...

Kendi arama yılında, kendin caba harcayarak İSLAM"ı tum kucaklamak zorunda bulundu ve onun Kur'an-ı Kerim oğretilerini anlamak icin arayışa girmek ve Hazreti Muhammed'in hayatını adamış olmak.