Filmin tanıtım calışmalarına devam eden yayın platformu, karakterin dizi boyunca gelişimini gosterdiği bir tanıtım videosu yayınladı. Kısa tanıtımda Jesse’i sonunda Walter White’dan kurtulmuş olarak goruyoruz. Yine de Jesse, 62 bolum boyunca az cekmedi.
Yayınlanan tanıtım Jesse’nin kendisini yetkililere teslim edip sorguya alınmasına odaklanıyor. O konuştukca biz gecmişini goruyoruz. Tanıtım son olarak Pinkman’ın neo-Nazilerin elinden kacmasıyla sona eriyor.

Filmin başrolunde yer alan Aaron Paul, daha once dizideki bir bolumden bir sahnenin tekrar izlenmesi gerektiğini belirtmişti. Ağustos ayında The New York Times’a konuşan oyuncu, “Bu, Breaking Bad’in cekilmesini istediğimi bilmediğim bir bolumu. Şimdi ise olmasına cok seviniyorum.” diyen oyuncu, filmin senaryosunu okuduğunda ise kısa bir sure konuşamadığını ve kendi duşuncelerinde kaybolduğunu soylemişti. Aaron Paul ayrıca role geri donmekten de mutlu olduğunu soyledi.
El Camino: A Breaking Bad Movie 11 Ekim’de ekranlarda olacak. Dizinin bolumleri de platform uzerinden izlenebiliyor.