Dun gece cok ilginc bi ruya gordum ve kafami sorguluyo habire.

Kendi evimde annemle beraberim. Disarida cok kotu bi firtina var ama ole bole degil, sanki kiyamet kopuyocasina. Camdan disari baktim, bulutlar kirmizi ve siya karisimi bisey ve ileride en azindan 7 tane hortum cikmis ve hepside cok buyuk. Ortada olanida bole alevli gibi ama tam hatirlamiyorum. Neyse, annemi cagiriyorum ve disariya bakmasini soyluyorum. Oda, bende cok telaslaniyoruz. 1 dakka gibi bi zaman icinde evimin bahcesinde bi hotum daha belirmeye basliyo ve capraz capraz benim binaya tam da oldugum yere geliyo. annem aceleyle disari kosmaya basliyo ve arkasindan bende kosuyorum. ona bagiriyorum, "sokaka ortasinda kosma saklanmamiz lazim yoksa hortum senide benide alir goturur." diye. annemi kolundan tutup binanin onune saklaniyoruz. icimde bi his hortum salona carptiginda durucak gibi geliyo ve olede oluyo. hortum bitiyo ve eve cikiyoruz. Salondaki hersey yok olmus ve evin catisida yok olmustu. Disariya bakiyorum gene ve havadan meteor dusmeye basliyo ve onlar yere varincada bole hortum tarzi alvelere donustu. Onlarin bizim eve gelmicegini gordugumde icim birazdaha rahatliyodu ve firtina bitmisti. Evdeki televizyon bilgisayar gibi esyalarim gittigi icin cok uzuluyodum ve apartman sakinleriyle beraber ev icindeki butun esyalarin, binalarin sahibi olan firima tarafindan sigortalandigini biliyomus gibi davraniyoduk ve onlarin karsilamasini istiyoduk.

Bole bi ruya gormek cidden istemiyorum bi daha. Sanki cehenneme gittim geldim gibi oldu. igrenc bi ruyadi. Bana yardimci olabilirmiisiniz eger bunu anlamini biliyosaniz lutfen?