Merhaba
Gecenler de cok karışık oldugum bi konu hakkında arkadaşıma benm icin istiareye yatmasını soyledim.O da yattı.Sonuc hayırsız cıktı.Yatma nedeni ise birini arıyıcaktım onun sonucunu ogrenmekdi.Hayırsız cıkmasına ragmen ben o kişiyi aramaya karar verdim.
Okarar verdiğim gece ruyamda 2 tane kedi gordum biri kara biri sarışın mavi gozlu.Ruyam da onlar bnm evime girmişler.Kara olan kediyi dışarı cıkarıyorum fakat sarışın ve mavi gozlu olan kediyi bir turlu cıkaramıyorum( arıyıcagım kişide sarışın ve mavi gozlu) sonra cıkartmayı başarıyorum ama bana ole bi bakıyor ki (bu olayın ustunden 3 hafta gecti ama hala gozumun onunde ve aynı arıyıcagım kişinin gozleri aynısı)o sırada uyandım.Ve o kişiyi aradım tabiki de sonuc hayırsız..Ve şuan da o kişinin doğum gunu olucak haftaya ben ise onun doğum gnu icin hazırlık yapıyorum! Niye mi ?cunku daha oncedn herşeyi ayarlamıştım şuan iptal diyemem diye..Herkez arayıp suprizi bnm ona haber vermemi soyluyor ama ben korkuyorum.Sizce bu hayırsız cıkan olay hala gecerli mi?Ne yapmalıyım?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Sohbetler
- Ruya ve istiare cok ilginc
-
12-09-2019, 10:27:41