arkadaşlar bu konularda gercekten yardıma ihtiyacım var. ben 15-16 yasımdan itibaren felsefe hocam sayesinde bu dini konulara merak saldım.. ateistlik,deistlik,agnoistlik savunan facebook'ta gruplar var ve imanı zayıf insanları yoldan cıkarmak icin resim video ve yazılarla islamı kucuk duşurup insanları dinsizliğe surukluyorlar. ben fazla etkilenmedim (biliyorum ki bunlar ahir zaman deccali.) ama aklıma takılan 1-2 soru var onları cevaplarsanız cok rahatlıcam ..
1. Hz.Peygamber'in subyancı olduğu goruşundeler ve Hz.Aişe'yle 6 yaşında evlenip 9 yaşında munasebette bulunduğunu iddaa ediyorlar . ve Neden Allah Kuran-ı Kerim'de ona butun akrabalarını , hicret ettiği kadınları falan helal kılmıştır sadece ona ?

2. İslam kadını neden kucuk goruyor ? (orneğin kadın dovulmesi 3 kadının bir erkeğin aklına sahip olması , mirasta 2'ye bolunmemesi)

3. Kuran'da hırsızın elinin kesilmesi,dinden cıkanın oldurulmesi ve zina yapan kadının taşlanması gerektiği yazıyor.. İslam hoşgoru dini değil miydi?

Arkadaşlar gercekten muslumanım fakat o gruplardaki savunulan şeyler bunlardır gercekten kafama takılıyor biri cevaplarsa gercekten cok rahatlıcam..