Başlıkta okuduğunuz gibi ben ateistim.. yukarında 'allah' diye adlandırdığınız diye bir şey olduğuna inanmıyorum.. peygamberlerinede inanmamaktayım.. sacma şeyler bunlar .. yok hic hayatında 'gunah' işlememiş . yanlış bir şey yaptığında ' vahiy ' iniyormuş falan. bunlar yalan şeyler ... yukarda bu kadar guclu bir şey varsa neden bizimle uğraşıyor ? neden herkez duşunmeden hemen ona tapmayı tercih ediyor ? tabi cocuklara lise 4. ' e kadar zorunlu din dersini verirseniz , beyinlerini yıkarsanız hic duşunmeden tapar ..
Ben Sivas'ta alevileri katleden yobazların, Hırant Dink'i, Abdi İpekci'yi, Uğur Mumcu'yu katleden bağnazların, 14-15 yaşındaki kızlara tecavuz eden Vakit gazetesi yazarlarının, şu an hala kadınların bir hic sayıldığı şeriatcı ulkelerin, tacizci, sahtekar, hırsız, ahlaksız, yalaka, yobaz ve bağnaz insanların inandığı allaha inanmıyorum!

İnanmak, duşunmekten kolay. Bu yuzden, duşunenden cok inanan var...

ŞİMDİ FARKINDAYIM COĞU KİŞİ BANA SOVUYOR , 'ALLAHTAN' BULURSUN FALAN DİYOR YAPMAYIN ARKADAŞLAR , DUNYANIN EN ONDE GELEN ZEKİ İSANLARI BİLE TANIYA İNANMAMAKTA ? .. UMARIM BİRAZ BEYNİNİZİ YORARSINIZ VE GERCEKLERİ GORURSUNUZ ...
EMİNİMKİ BU YAZIMA HEMEN KİLİT VURUCAKLAR , SİLCEKLER , ONLAR SADECE YAZIMI SİLEBİLİRLER , DUŞUNCLERİME ETKİ EDEMEZLER
NO GOD , NO PROBLEM ...